Ez az 5 egyszerű, de látványos frizura, ami idén is hódítani fog

2021.január.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Te is sokkal többet tanultál az otthoni hajápolásról és hajformázásról tavaly, mint korábban bármikor? 2020 kétség kívül mindannyiunkat igyekezett arra ösztönözni, hogy képességeinkhez mérten otthon teremtsük meg a szépségszalonok által kínált lehetőségeket, és egymagunk is kísérletezzünk. Talán éppen ezért is hódítottak tavaly az olyan hajtrendek, amik elegánsak, de mégis minimális erőfeszítést igényelnek. Ez pedig 2021-ben sem lesz másként. Íme öt hajtrend, ami idén is hódítani fog!

Ez az 5 egyszerű, de látványos frizura, ami idén is hódítani fog
Fotó: Getty Images

1. Fonott copfok
A több copf és a fonatok is abszolút visszajönnek idén a divatba – egy szép fonott copfpárhoz pedig tökéletesek az egyszerűbb fonatfajták is, így pedig akár néhány perc alatt szupertrendi frizurát kreálhatsz magadnak. Ez a hajviselet ahhoz is remek módszer lehet, hogy kibontás után szép, hullámos tincseket kapj, vagy éppen továbbalakítsd a frizurádat egy menő konttyá.

2. Hajékszerek
A hajékszerek egyre népszerűbbek, mivel rengeteg erőfeszítés vagy a hajformázás mély ismerete nélkül is több módszert kínálnak a haj formázásához. Ha azonnali ragyogást szeretni a reggeli Zoom-értekezleten, de fogat mosni és stílusosan kiöltözni sincs időd, akkor csak dobd fel gyorsan a frizurád egy hajékszerrel, és máris friss és naprakész lesz a megjelenésed!

3. Élénk hajszínezés
A teljesen befestett haj esetében gyorsan látszódhat a lenövés, ha pedig nem szeretsz a fodrászod nélkül hajat festeni, akkor jobb, ha más lehetőségek után nézel. Jó opció lehet erre a hajszínezés; ha már csak néhány kisebb részét színezed be a hajadnak, az is sokat dobhat rajta, ráadásul ha megfelelően választod ki, hogy milyen hosszúságban színezed be a tincseidet, akkor biztos lehetsz benne, hogy friss és üde hatást fognak kelteni.

4. Függöny frufru/shag vágás
Szívesen viselnél frufrut, de nem tudod, melyik fazon állna neked a legjobban? Nos, a függöny frufrunak vagy a shag vágásnak mindenéppen érdemes lehet egy esélyt adnod, hiszen nemcsak hogy azonnal sikkes hatást keltenek, hanem ha úgy döntenél, hogy más fazonra váltanál, nagyon jól le is nőnek maguktól.

5. Természetes hajfestés
Ha mégis festenéd az egész hajadat, de szalonba nem szeretnél vagy nincs lehetőséged most menni, akkor próbálj ki egy természetes hajfestési formát. Nemcsak hogy egyszerűbbek ezek a módszerek, de még spórolhatsz is velük!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője