Get the Look: Így készítsd el Daphne Bridgerton tökéletes `no make up` sminkjét!

2021.január.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bár kevésbé látványos, mint egy csillámló pink szemhéjpúder, ne becsüld alá a natúr smink erejét! Kiemeli természetes szépséged, a legtöbben észre sem fogják venni, hogy egyáltalán lenne bármi az arcodon, mégis igazán üde és ragyogó leszel. Az igazán szép ‘no make up' sminket elkészíteni nem mindig olyan egyszerű, így nem árt, ha ismersz egy-két jól bevált trükköt és szuper terméket hozzá. Mindenki új kedvence, a Netflix Bridgerton című sorozata biztosan meghozza majd a kedved, hogy kipróbáld ezt a stílust, ha pedig szükséged van még egy érvre, gondolj arra, hogy miután begyakoroltad, elegendő lesz 5 perc is ahhoz, hogy elkészítsd! Lássuk, mik a legfontosabb lépések!

Get the Look: Így készítsd el Daphne Bridgerton tökéletes `no make up` sminkjét!
Fotó: Profimedia

Ragyogó bőr

1. A smink legfontosabb eleme a természetes arcbőr. Gondoskodj a megfelelő hidratálásról kívülről és belülről is! Válassz a bőrtípusodnak megfelelő hidratálót, ha igazán száraz a bőröd, bátran próbálj ki arcolajat is, különösen a téli időszakban!

2. Ezután jöhet egy kis szín, hiszen mindannyian jobban érezzük magunkat egy kis korrektort viselve, viszont figyeljünk oda, hogy ne vigyük túlzásba. A natúr smink lényege, hogy a festék ne legyen túl hangsúlyos, ezért kizárólag azokra a területekre vigyél fel alapozót vagy korrektort, ahol valóban szükséged van rá. Hidd el, a kevesebb néha több! A termék passzoljon tökéletesen a bőröd árnyalatához, így könnyedén össze tud olvadni azzal, végül meg sem fogod tudni mondani, hová került belőle! A legjobb, ha az ujjaiddal dolgozol, hiszen a természetes testhőmérsékleted segít a krém eldolgozásában, de a sminkszivacs is remek választás!

3. Highlighter helyett pedig tegyél egy keveset kedvenc ajakbalzsamodból a járomcsont tetejére!

GlamTipp: A sminkszivacsot mindig benedvesítve használd! A terméket ne a szivacsra, hanem kézfejedre vagy közvetlenül az arcodra vidd fel, így nem szív majd magába annyi felesleget!

100% organikus csipkebogyó olaj THE ORDINARY 4600 Ft/ 30 ml

Luminous Silk korrektor ARMANI 13 900 Ft

Guava ajakbalzsam KORRES 2800 Ft

Make-up & Baking sminkszivacs ESSENCE 1099 Ft

Rózsás orcák, ápolt ajkak

4. Egy üde pirosító csodákra képes, ha reggel elalszol és egy perced van elkészülni, ezt a lépést ne hagyd ki! Az igazán friss hatásért válassz krémes terméket. A legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás az, ha egyik rúzsodat vagy színezett ajakbalzsamodat használod. Tégy egy keveset ujjbegyedre, majd oszlasd el orcáidon!
5. Ha pedig már a kezedben van, tapogass fel egy keveset ajkaidra is, hogy hidratáltak legyenek!

Lip & Cheeck Balm multifunkciós balzsam DOUGLAS MAKE-UP 2490 Ft

Cheeck Me Later krémpirosító (Zen Z) FLORENCE BY MILLS 6300 Ft

Ártatlan tekintet

6. Egy réteg szempillaspirál egészen képes megváltoztatni tekintetünket, ezért is imádjuk annyira. Emiatt viszont sokszor elfelejtjük, mennyire szépek vagyunk nélküle is. Tégy próbát és ehhez a sminkhez hagyd ki ezt a lépést! Helyette inkább vigyél fel egy csipetnyi highlightert vagy pirosítót, esetleg ajakbalzsamot szemhéjadra és élvezd az üde külsőd!

Rosé All Day Petal Glow highlighter (Soft Petal) PHYSICIANS FORMULA 5599 Ft

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Bika győzze le a féltékenységét, a Halak romantikus utazásra készül - április 24.

Napi horoszkóp: A Bika győzze le a féltékenységét, a Halak romantikus utazásra készül - április 24.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője