GlamDrop: A Jo Malone London újdonsága lesz a kedvenc tavaszi illatod!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Igaz még csak január felénél járunk, de az elképesztő tavaszi újdonságok egymás után bukkannak fel az üzletek és a webshopok polcain. De valljuk be, még ha csak termékek és illatok formájában, mindig jól esik egy kis napsütés. Az e heti GlamDrop összeállításunkban elhoztunk nektek ezek közül néhányat, mellyel nem csak a bőröd vagy éppen a sminked, de a hangulatod is feldobhatod egy kicsit! Lássuk a legérdekesebb bevezetéseket!

Skarlátvörös varázslat

Egy parfüm, melyet akkor is érdemes kipróbálnod, ha a tipikus virágos aromák nem tartoznak a kedvenceid közé! A JO MALONE LONDON új illatát a magával ragadó pipacs extravagáns, egzotikus virágzása ihlette, melyet a bársonyos írisz erősít. Az árpa és a tonkabab dupla adag édes dekadenciát kölcsönöz, míg a kitörően zamatos füge szinte bevonz minket ebbe a dús és sokoldalú kompozícióba. Ha odáig vagy a könnyed, tiszta illatokért és nincs ellenedre egy leheletnyi földes aroma, ezt imádni fogod!

Scarlet Poppy Cologne Intense JO MALONE LONDON 52800 Ft/100 ml (528 Ft/1 ml)
Itt keresd: Jo Malone London parfüméria

Add át magad a természet erejének!

Bármerre is sodorjon az élet, ragyogj csodaszép bőrrel a természet alkotta kozmetikumokkal, amelyeket a tudomány tökéletesített. A Nu Skin megújult Nutricentials termékcsaládja nem csak szuper hatékony bioadaptív növényi összetevőkkel, de minden bőrtípus számára megfelelő formulákkal készült. A termékek minden helyzetben használhatók, azonban némelyik hatása bizonyos napokon válik igazán erőteljessé. Ne feledd, környezeted változásait a bőrápolási rutinodnak is követnie kell!

Itt keresd: www.nuskin.com

Eljött a te éved a csillogáshoz!

Az ESSENCE új, Good Luck Charm limitált kollekciójának darabjai egy-egy különleges kívánságot testesítenek meg. Egyik nagy kedvencünk a Good Luck Charm – A jóllétért névre hallgató pH-reaktív ajakszín, mely nem csak nosztalgikus, de izgalmas is, hiszem sosem tudhatod, hogy az ajkaidra felvíve éppen milyen színt kapsz eredményül, ráadásul a csillámos részecskéknek köszönhetően meseszép, kristályos ragyogást kölcsönöz.

Ajakszínező ESSENCE 849 Ft
Itt keresd: január 21-től kizárólag a dm drogériákban!

0% alumínium, maximum frissesség

Habár az izzasztó nyári napok még kicsit odébb vannak és sokan ismét home office-ban dolgozunk, ettől függetlenül ki ne szeretne egész nap friss és jó illatú maradni? Ha alternatívát keresel a hagyományos izzadásgátlókra, a DOVE alkohol- és alumíniumsó-mentes dezodorjai között biztosan megtalálod a kedvenc formulád! A már megszokott módon, a termékek ¼ rész hidratálókrém tartalmukkal segítik a hónalj érzékeny bőrének ápolását, regenerálódását borotválás után, hogy az puha és sima legyen. Emellett azonban újdonság, hogy különleges cink technológiával készültek ezek a dezodorok. Már csak azt kell eldöntsd, hogy az Original vagy az uborkás-zöld teás illat a kedvenced!

Aeroszol, golyós és stift dezodor 1169 Ft/db
Itt keresd: drogériák és hipermarketek

Pezsdítsd fel a tincseid!

A THE BODY SHOP citromos termékcsaládjánál aligha találnál frissítőbbet! Idézd fel a forró nyári esték hangulatát, készítsd el kedvenc koktélod és permetezz néhányat a tincseidre ebből a bizsergetően citromos hajápoló permetből! Frizurád pillanatok alatt frissebb, selymesebb és mesésen illatos lesz. Minden hajtípusra bevethető és tökéletesen táskabarát, így a nap bármely szakaszában felfrissülhetsz a segítségével.

Citromos tisztító és ápoló hajpermet THE BODY SHOP 3990 Ft/100 ml (39,9 Ft/1 ml)
Itt keresd: www.the-body-shop.hu

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője