GlamDrop: A te bőrödnek is jól jön egy kis extra regenerálás!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha már október legutolsó hétvégéje előtt állunk, ráadásul nyakunkon a Halloween és az elképesztő sminkalkotások időszaka, úgy gondoltuk nincs is jobb alkalom, mint, hogy fókuszáljunk egy kicsit bőrünk intenzív regenerálására. Hiszen az egyre hidegebb idő és az intenzív arcfestés mellé dukál néhány tápláló formula! Mutatjuk is a legizgalmasabb beauty bevezetéseket!

Érezd jól magad a bőrödben!

Az időjárás, a fűtött terek száraz levegője és az agresszív tisztálkodó- vagy fertőtlenítőszerek, valamint az öregedés mind hatással vannak bőrünk egészségére. Ha nem ápoljuk megfelelően, elveszíti a nedvességmegtartó képességét és kiszárad. A bőr viszket, feszül. A NIVEA legújabb univerzális krémjének különlegesen gazdag formulája 72 órán át tartó intenzív hidratálást nyújt, 5%-os urea és dexpanthenol tartalmának köszönhetően pedig hatékonyan regenerálja a nagyon száraz repedezett bőrt és a különösen igénybevett területeket.

Urea + Care ápoló krém NIVEA 2985 Ft/300 ml (9,95 Ft/1 ml)

Itt keresd: drogériák és hipermarketek

Kelet bűvöletében

Színek, amik megérintenek! Meríts ihletet kelet és nyugat találkozásának izgalmas szellemiségéből a legújabb ARTISTRY STUDIO™ Shanghai kollekcióval! Ezek a csodás szemhéj és arcpír párok por összetétellel és lágy végeredménnyel tökéletes kiegészítőid lesznek! Vidd fel ujjbeggyel és fokozd az intenzitást kedvedre a visszafogottól a merészig! Mindegyik trió két szemhéjárnyaló és egy pirosító vagy highlighter harmonikus kombinációját tartalmazza és mesés hosszan tartó hatást kölcsönöz.

Shanghai Edition selyemfényű szem- és arcpirosító trió ARTISTRY 12200 Ft

Itt keresd: www.amway.hu

Mókás csomagolás, fantasztikus illat, természetes összetevők

Ez jellemzi a YOPE termékeit! Ez a szupergyengéd tisztító szappan, kézmosás közben támogatja a bőr védőrétegét. Hidratáló lenmag olajat, nyugtató hatású kamilla- és körömvirág-kivonatot tartalmaz. A hársfavirágkivonat pedig gazdag a védelmező flavonidokban, tápláló vitaminokban és ásványi anyagokban. A testvaj mélyen hidratáló formulája pedig gyógyítja a bőrt, gyorsítja regenerációját, valamint olyan összetevőket tartalmaz, mint a kókusz-, olíva- és avokádó olaj, valamint a szuper krémes shea- és murumuru vaj.

Hársfavirág természetes folyékony szappan YOPE 2990 Ft/500 ml (5,98 Ft/1 ml), hársfavirág természetes testvaj YOPE 3990 Ft/200 ml (19,95 Ft/1 ml)

Itt keresd: www.nauralskin.hu

Új márka a láthatáron!

A görög MASTIC SPA márkát Ioannis Sodis gyógyszerész indította útjára 2003-ban. A termékek fő hatóanyaga a Kiosz szigetén őshonos masztixfa gyantája, melyet belsőleg gyomor- és bélpanaszokra, külsőleg pedig fogszuvasodás, reuma és köszvény ellen vetnek be évszázadok óta. Görögországban a nők hajnövesztő szerként is alkalmazzák a mai napig. Kezdd a tesztelést ezzel a színvédő samponnal!

Sampon festett hajra MASTIC SPA 3300 Ft/250 ml (13,2 Ft/1 ml)

Itt keresd: www.marionnaud.hu

Ápold bőröd szuperélelmiszerek erejével

A 7TH HEAVEN Superfood maszkok antioxidánsokban gazdag formuláiért a te bőröd is rendkívül hálás lesz! Csak, hogy néhányukat említsük: az áfonyás iszappakolás kékáfonyából, vörösáfonyából és őszibarackból származó hatóanyagokkal tisztítja, nyugtatja bőrt, míg a lehúzható kenderes maszk puhává és ragyogóbbá teszi, csökkenti a gyulladást, a pirosságot és remekül hidratál. Te melyiket próbálnád ki?

Superfood áfonya iszappakolás 7H HEAVEN 899 Ft, Superfood kender peel-off maszk 7TH HEAVEN 899 Ft

Itt keresd: www.dm.hu

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője