GlamDrop: ez az idei karácsony legszebb illatkompozíciója!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A karácsony közeledtével mindenki serény ötletelésbe kezd, hogy vajon kinek, mi lenne a legtökéletesebb ajándék a fa alá. Talán valami apróság? Vagy éppen egy csipetnyi luxusérzés? Természetesen az csak rajtad múlik, mindenesetre egy szuper parfümmel vagy éppen egy innovatív arcápolóval sosem foghatsz mellé! Mutatjuk is a legújabb beauty-bevezetéseket!

Karizmatikus, ragyogó és fiatalos

Lázadva ebben az extravagáns évszakban, az érzéki éjféli pézsma az ámbra ragyogó melegségével táncol. Borókával és mandarinnal kristályosítva, ez a csábító illat igéző szellemével megkoronázza a hajnalig tartó dekadens mulatságok atmoszféráját. Ez a JO MALONE LONDON karácsonyi parfümkülönlegessége, melyet elképesztően gyönyörű díszüvegben szerezhetsz be!

Midnight Musk & Amber Cologne JO MALONE LONDON 39600 Ft/100 ml (396 Ft/1 ml)


Itt keresd: Jo Malone London üzlet – 1051 Budapest, Erzsébet tér 9

Ezt újra is töltheted!

A PHI BIO növényi olajalapú, vegán kasztíliai folyékony szappan gyengéd a kezekhez ugyanakkor kíméletlen a piszokkal és kórokozókkal - vírusokkal, baktériumokkal - szemben. Aktív összetevőihez olyan alapanyagokat, antioxidánsokat válogattak, melyek a kézbőr barrier rétegét támogatják. Nem szárítja agyon a bőrt, nem irritál. Aktív összetevők: teafaolaj, tengeri só, zöldtea kivonat, vörösszőlő-kivonat. És ami a legjobb, hogy az üveget egyszerűen utántöltheted!

Folyékony kézmosó szappan üvegcsomagolásban + 3 db utántöltő szappan PHI 6990 Ft

Itt keresd: www.phikozmetikum.hu

Carmex, természetesen!

Ebben a csodás bogyós gyümölcs illatú ajakápolóban minden megtalálható, ami a gyönyörű és egészséges ajkak ápolásához szükséges, és ami a legfontosabb, hogy természetes formában. Tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal és 94 %-ban természetes összetevőket tartalmaz, sőt, formulája petrolátumok és kemikáliák hozzáadása nélkül készült. Kell ennél több?

Naturally bogyós gyümölcsos ajakbalzsam CARMEX 1299 Ft
Itt keresd: www.carmex.hu

Töltsd fel a bőröd tűszúrások nélkül!

A szervezetünkben természetesen megtalálható hialuronsav fele a bőrünkben van. Az epidermiszben a hialuronsav biztosítja a víz megtartását, és kipárnázza a finom vonalakat, ráncokat. A környezeti hatások következtében és az idő előrehaladtával mennyisége csökken, termelése lelassul. A VICHY legújabb, Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler ránctalanító széruma pótolja a napi epidermális hialuronsav-veszteség száz százalékát, valamit peptidekkel és Vichy Termálvízzel támogatja a bőr természetes védelmét!

Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler ránctalanító szérum VICHY 12999 Ft/30 ml
Itt keresd: 2021. januárjától a gyógyszertárakban

Egységes arcbőr gyöngyökbe zárva

Ez a színváltó gyöngyöket tartalmazó, könnyű textúrájú, hidratáló, aqua-zselés ORIFLAME Giordani Gold sminkalap frissíti a bőrt és gyöngyházas ragyogást nyújt. Ideális világos és közepes bőrtónus esetén. Hyaluronsavat tartalmaz, amely segít a bőr hidratálásában, kiegyensúlyozásában, a puhaság és simaság fokozásában. Használd az alapozó felvitele előtt!

Színezett hidratálógyöngyök ORIFLAME 5799 Ft/30 ml

Itt keresd: www.oriflame.hu

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Bika győzze le a féltékenységét, a Halak romantikus utazásra készül - április 24.

Napi horoszkóp: A Bika győzze le a féltékenységét, a Halak romantikus utazásra készül - április 24.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője