GlamDrop: Most akár a horoszkópodhoz passzoló ajakápolót is választhatsz!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de most, hogy úgy tűnik kilábaltunk a végeláthatatlan szürke időből (legalább is egyelőre), a motivációnk is visszatérni látszik. Ugye nem csak nekünk okozott némi nehézséget az elmúlt egy hét? De egy szó, mint száz, itt az ideje, hogy újult erővel, és már fél lábbal a hosszú hétvégében belevessük magunkat a legújabb beauty-bevezetések listájába! Mutatjuk is az e heti GlamDropot!

Horoszkópra hangolva!

Karácsonyi ajándékként, vagy csak úgy az újév alkalmából egy CRAZY RUMORS Zodiac ajakbalzsam mindig szuper választás. A négy vadonatúj egyedi illat a Föld, a Levegő, a Víz és a Tűz jegyében készült, organikus jojoba olajjal és shea vajjal kényeztetik a száraz ajkakat. A Zodiac kollekció dizájnját a csillagképek és a tarot-kártyák inspirálták és a 12 csillagjegy szerint egyedi csomagolásban kaphatók.

Zodiac horoszkópos ajakápoló CRAZY RUMOR 1790 Ft/db

Itt keresd: www.naturalskin.hu

Rózsás könnyedség

A NIVEA organikus rózsavizes termékcsaládja új taggal bővült! A Rose Touch Hidratáló gélkrém egy gyorsan beszívódó, könnyű, géles állagú, hialuronsavval és organikus rózsavízzel gazdagított nappali arckrém, mellyel hidratálttá és ragyogóvá varázsolhatod a bőröd.

Rose Touch hidratáló gélkrém NIVEA 2899 Ft/50 ml (57,98 Ft/1 ml)

Itt keresd: drogériák és hipermarketek

Ápold a bőröd és adományozz!

A LUSH 2007-ben indította útjára a Charity Pot testápolójukat, mellyel azóta több, mint 53 millió fontot adományozott világszerte. Magyarországon 2010 óta kapható ez a csoda termék, mely eladásából származó (adózás utáni) teljes összeg kisebb helyi szervezeteknek megy, ezzel segítve munkásságukat, hogy valódi, maradandó változást hozhassanak létre. A tegnapi nap megérkezett a Charity Pot-család legújabb tagja, ez a cuki kis testápoló érme, mely tégelyes változatához hasonlóan telis-tele van ápoló vajakkal és olajokkal, viszont 100%-ban csomagolásmentes!

Charity Pot szilárd bőrápoló LUSH 350 Ft/db

Itt keresd: www.hu.lush.com

Szuperszérumok a láthatáron!

Ha úgy érzed arcbőrödre ráférne egy kis frissítés, itt az ideje, hogy kezelésbe vedd! Az őszi-téli időszak ugyanis a legszuperebb erre. A LA ROCHE-POSAY legújabb szuper koncentrált szérumjai segítségedre lesznek! A Retinol B3 a márka legelső retinoltartalmú arcszérumja, mely B3-vitaminnal kombinálva veszi fel a harcot az öregedés jelei, a ráncok és a pigmentfoltok ellen, míg a Pure Vitamin C10 formulája 10% tiszta C-vitaminnal és szalicilsavval segít a ragyogó bőr és a puha, hidratált bőrérzet elérésében. Használj melléjük legalább 30 faktoros fényvédőt minden reggel!

Retinol B3 szérum LA ROCHE-POSAY 9999 Ft/30 ml

Pure Vitamin C10 szérum LA ROCHE-POSAY 9999 Ft/30 ml

Itt keresd: gyógyszertárak

Irány Róma!

Egy meghívás, hogy ünnepeld magad mindennap. A VALENTINO BEAUTY a Born in Roma páros illatával Róma városa előtt tiszteleg, mely a márka egyik legerősebb szimbóluma. Két illat, amely a múlt és jelen találkozását hozza el. A női illat egy Haute Couture virágos, modern illat, fás illatjegyekkel kiegészítve. Jázmin trió illatjegye keveredik a vaníliával, melyekhez a rózsaszín bors és a fás illatjegyek adják a csavart. Míg az illat férfi változata ibolyalevél abszolútummal és a füstös vetiverrel indít, majd az ásványi illatjegyekkel kezd el igazán kibontakozni. A gyömbér, az ásványi só és a modern fás jegyek hozzák el ezt a csavart. Hamarosan te is lecsaphatsz rájuk!

Born in Roma DONNA Eau De Parfum VALENTINO 31800 Ft/50 ml (636 Ft/1 ml)

Born in Roma UOMO Eau De Toilette VALENTINO 21500 Ft/50 ml (430 Ft/1 ml)

Itt keresd: Douglas, Müller, Marionnaud

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője