GlamDrop: mutatjuk az elmúlt napok legszuperebb beauty-újdonságait!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bár javában tombol a nyár, a Glamour háza táján nincs megállás! Hozz egy pohár jeges limonádét és böngészd végig velünk az elmúlt időszak legfantasztikusabb beauty bevezetéseit!

Tudtad, hogy egy apró készülékkel számos eszközöd megszabadíthatod a baktériumok 99,9 százalékától? És azt, hogy Karlie Kloss milyen csodásan mutat a Carolina Herrera legújabb kampányában? Na ugye! Jöjjön a GlamDrop e heti összeállítása!

Elő az űrhajós ruhával!

Megérkezett a legújabb Carolina Herrera gyűjtői kiadás, a Good Girl Fantastic Pink, melyet ezúttal lélegzetelállító rózsaszín csillámokba öltöztetett a márka! Egy utánozhatatlan illat, melyben a fehér jázmin és tubarózsa csokor, valamint bársonyos mandula találkozik, ellenpólusai pedig a sötét árnyalatú babfélék, tonka, kávé és kakaó. Kirobbanó energiájával a Good Girl Fantastic Pink egy holdbéli álmot varázsol elénk rózsaszín kivitelben. Olyan, mint egy szuperhősnő, aki bármely akadályt legyőz.

Good Girl Fantastic Pink edp (Limitált Kiadás) CAROLINA HERRERA 46400 Ft/80 ml

Itt keresd: Douglas, Müller, www.lovebrands.hu

Viszlát baktériumok!

Jelenlegi helyzetben aligha tudunk elképzelni fontosabb kütyüt ennél a hatékony sterilizáló doboznál, mely UVC LED segítségével akár egy perc alatt elpusztítja a vírusok, baktériumok és gombák 99,9%-át azáltal, hogy lebontja azok DNS és RNS szerkezetét. Fertőtleníthetünk vele mobiltelefont, kulcsot, ollót, ékszert, cumit, fogszabályzót, vagy bármely más tárgyat, ami belefér a dobozba!

59S S2 Multifunkcionális UVC LED sterilizáló doboz 29990 Ft

Itt keresd: www.telenor.hu

Mutasd meg a benned rejlő művészt!

Ha egész napon át tartó grafikus sminkeket szeretnél alkotni, van számodra egy újdonságunk, mely nélkül nem érdemes nekifognod. A NYX Epic Wear Liner Stick szemceruzái ugyanis nem csak erősen pigmentáltak, de felvitelük hihetetlenül könnyű, a tartósság pedig nem is kérdés. Válassz a 24 bombajó matt és metálfényű árnyalat közül és alkothatsz is!

Epic Wear Liner Stick szemceruza NYX 2599 Ft/db

Itt keresd: NYX Cosmetics üzletek

Egy kis erősítő a pilláidnak

Minden szempillatípus ki lehet téve fokozott igénybevételnek, az öregedés, a szempillahosszabbítás, festés vagy lifting miatt. Ismerd meg a LANCÔME legújabb fejlesztését, a Cils Booster Revitalizing szempillaszérumot! Ez a kerasolution hatóanyag kombinációval gazdagított revitalizáló formula a hajban található négy leggyakoribb aminosavból áll, melyek segítenek megerősíteni a szálakat, mindössze négy hét használat után, hogy ne a kihullott pillákról szóljon a sminklemosás! Érzékeny szemekre is megfelelő.

Cils Booster Revitalizing szempillaszérum LANCÔME 16200 Ft

Itt keresd: Douglas, Müller, Marionnaud

Arcformázás egyszerűen

Ha imádod a kontúrtermékeket, mutatunk egy nem csak imádnivaló, de hatékony alternatívát! A VIVIENNE SABÓ duójában ugyanis emellé a csodás barack árnyalatú pirosítószín mellé egy bronzos kontúrpúdert is tettek, így két paletta helyett elég, ha ezt az egyet magaddal viszed a neszesszeredben.

Pirosító duó VIVIENNE SABÓ 1299 Ft

Itt keresd: www.rossmann.hu

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője