GlamDrop: végre nálunk is kaphatóak az ILIA termékei!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de akárhányszor egy-egy új, nagynevű márka vagy innováció érkezik a boltokba, izgatottan várjuk, hogy kipróbáljuk, megszagoljuk, kikenjük őket. Nincs ez másként ezen a héten sem, hiszen nem elég, hogy egy szuper formulákkal rendelkező természetes sminkmárka, de néhány forradalmi bőrápoló és karácsonyi kiadású pipere is érkezett hozzánk! Mutatjuk is a legújabb GlamDropot és benne a legfrissebb bevezetéseket!

Számolj le a pigmentfoltokkal!

A BIODERMA Pigmentbio termékcsaládját a hatékonyság és a tolerálhatóság tökéletes egyensúlya jellemzi. Monoterápiaként vagy a bőrgyógyászati eljárások mellé kiegészítő kezelésként is alkalmazható. A kollekcióban lévő éjszakai regeneráló krém kettős hatást biztosít. A bőr éjszakai természetes megújulásának folyamata közben a LUMIREVEAL™ TECHNOLÓGIA a pigmentfoltok kialakulására hat, a HEXAPEPTIDE-2 szabályozza a kollagéntermelést, hogy még feszesebb arcbőrrel ébredj, míg a C- és E-VITAMIN véd az oxidatív stressz ellen. Vízben gazdag, könnyed textúrája hatékonyan hidratálja a bőrt, anélkül, hogy elnehezítené azt. Ismerd meg a kollekció többi tagját is és vedd kezelésbe a pigmentfoltokat!

Pigmentbio éjszakai regeneráló arckrém 7490 Ft/50 ml (149,8 Ft/1 ml)
Itt keresd: gyógyszertárak

Újabb smink-nagyágyú Magyarországon

Egyszerűség és transzparencia. Ezek az ILIA legfontosabb elvei. Egyszerűség a csomagolásban, dizájnban, átláthatóság a formulák összetételében, az alapanyagok beszerzésében. Az ILIA szakemberei szorosan együttműködnek a biogazdaságokkal, hogy a lehető legmagasabb minőségű alapanyagot tudják beszerezni, és minősített laboratóriumban gyártják őket. A dizájnos csomagolás 85%-ban újrahasznosított alumíniumból, teljesen újrahasznosított papírból készül, szója- és fémlapú festékkel nyomtatják őket. Most már csak azt kell kitalálnunk, hogy mit teszteljünk le először!

Itt keresd: www.naturalskin.hu

Legyen ragyogó a mosolyod egy villanásra!

Megérkezett Magyarországra is az új SMILEPEN termékcsalád, melyet otthoni fogfehérítésre fejlesztettek ki és klinikailag igazolt hatása van. Nagy előnye a hagyományos fehérítő termékekkel szemben a szabadalmaztatott összetételű gél formulája, ami az ecsettel ellátott toll segítségével egyszerűen és pontosan felvihető a fogfelszínre. A világosabb árnyalat már egy hét alkalmazás után látható, 4 hét használatot követően pedig 39%-kal fehérebb fogakat varázsolhatsz magadnak. Mi biztosan kipróbáljuk!

Fogfehérítő készlet LED-es gyorsítóval (3 x 5 ml gél) SMILEPEN 26900 Ft
Itt keresd: www.profimed.hu

Ettől ragyogni fognak a szempilláid! Szó szerint!

Az év vége a csillogás időszaka is, de ha nem szeretnél túlzásokba esni, az ORIFLAME legújabb ünnepi szempillaspirálját neked találták ki. Használd a Mystic Black árnyalatot, így a szempillaspirál extra, irizáló részecskéinek köszönhetően igazán különleges és igéző tekintetet varázsolhatsz, ami a nagymama családi ebédjén, de akár egy baráti összejövetelen is csodásan mutat rajtad.

The ONE Wonder Lash Mystic Lights szempillaspirál ORIFLAME 2799 Ft
Itt keresd: www.hu.oriflame.com

Válassz egészséges körömlakkokat!

A tudatos szépségápolás egyre nagyobb térnyerésével a körömápolás, és így a körömlakkozás is fókuszba kerül, és jogosan merül fel az az igény, hogy e téren is találjunk "zöld" lehetőséget. A KIA-CHARLOTTA körömlakkjaival minden szempontból elégedett leszel, hiszen egytől-egyig vegán, állatkísérlet-mentes és 15 káros anyagtól mentes, 100%-ban növényi alapú oldószeres körömlakkok. Nem tartalmaznak sztirol/akrilát kopolimereket (mikroműanyagból származó folyadék). Az üvegek a lehető legkevesebb hulladékanyag-termelés érdekében pedig 5 ml-esek.

Vegán körömlakk KIA-CHARLOTTA 3990 Ft/db
Itt keresd: www.kia-charlotta.hu

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője