Glamour Beautyfesztivál Instagram játék Ajándékszabályzat

2018.november.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A jelen Ajándékszabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. (székhely: 1122 Budapest, Városmajor utca 11.) által szervezett Glamour Beautyfesztivál Instagram játék ajándék promóció (a továbbiakban: Akció) leírását, valamint az abban történő részvétel feltételeit tartalmazza.

Az Akció jelen Szabályzata a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. által üzemeltett glamour.hu oldalon jelenik meg a Játék időtartama alatt.

1. Az Akció szervezője és lebonyolítója

Az Akciószervezője és lebonyolítója a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. (a továbbiakban: Szervező).

A Résztvevő tudomásul veszi, hogy az Akcióban történő előtt kötelessége előzetesen tájékozódni a Szabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására előnyök szerzése végett nem hivatkozhat. Amennyiben a Résztvevő a jelen Szabályzatban foglalt feltételekkel nem ért egyet vagy az abban előírt feltételeknek nem felel meg, az Akcióban nem jogosult részt venni, és a Szervező jogosult az ilyen Résztvevőt kizárólagos döntése alapján az Akcióból kizárni.

2. Az Akcióban résztvevő személyek

Az Akcióban részt vehet minden olyan cselekvőképes természetes személy, aki a személyes adatainak jelen Szabályzatban meghatározott kezeléséhez a Játék megkezdése előtt hozzájárul és ezen hozzájárulását a Játék időtartama alatt nem vonja vissza aki a Játékfelületen, azaz a Glamourhungary elnevezésű hivatalos Instagram oldalon feltüntetett poszt alá kommentel, és betaggeli ismerősét/ismerőseit, továbbá a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn az Akcióból történő kizárás bármely feltétele (a továbbiakban: Résztvevő).

A Résztvevő az Akcióban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Szabályzatot és azt feltétel nélkül elfogadja. Az Akcióban való részvétellel a Résztvevő az adatkezelési rendelkezések előzetes megismerését és elfogadását kifejezetten elismeri.

A Szervező diszkrecionális döntése alapján kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti az Akciótisztességes lebonyolítását. Amennyiben a Résztvevő a jelen Szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, az Akcióban nem jogosult részt venni, illetve az Akcióból automatikusan kizárásra kerül.

3. Az Akcióidőtartama

Az Akció 2018. november 16. napján 10:00 órakor kezdődik és 2018. november 18. napján éjfélig tart. Az Akció időtartamának kezdete előtt és annak befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

4. Az Akció leírása

Az Akció lényege, hogy ha a Játékos a Szervező Glamourhungary c. Instagram oldalán közzétett nyereményjátékra ösztönző poszt alatt kommentel, majd betaggeli ismerősét/ismerőseit, akkor ajándékjegyet kap a Glamour Beautyfesztiválra, ami a november 25-ei délelőtti 10:00-14:00 közötti időpont belépésére jogosítja. A Szervező összesen 50 db jegyet oszt ki a kommentelők között.

5. Adatkezelés

A Résztvevők személyes adatainak kezelésére a jelen pont rendelkezései irányadók. Jelen Szabályzat egyben Egyedi Adatkezelési Tájékoztatónak is minősül.

Az akcióban való részvétel és az Akció során megadott adatszolgáltatás önként és megfelelő, előzetes tájékoztatás birtokában történt.

A személyes adatok kezelésének jogalapja a Résztvevők önkéntes, adatkezeléshez való hozzájáruló nyilatkozata -, amely az Akcióban való részvétellel a jelen Szabályzat elfogadásával egyidejűleg megtörténik, az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvényen, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvényen és a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényen alapul.

Azáltal, hogy a Résztvevő részt vesz az Akcióban önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szervező az alábbi adatait, az alábbi célra és jogalapon kezelje:

Az Akcióban való részvétellel a Résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező közvetlen üzletszerzési, illetve marketing céllal saját vagy üzleti partnerei ajánlataival a megadott elérhetőségein megkeresse. Az adatkezelésre a hozzájárulás visszavonásáig kerül sor. Amennyiben valamely Résztvevő adatai ilyen célú jövőbeli kezelését meg kívánja tiltani, az elektronikus levél alján található link útján vagy a(z) adatkezelo@ringieraxelspringer.hu email címen vagy írásban postai úton a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. Budapest, 1122 Városmajor utca 11. postai címen vonhatja vissza hozzájárulását.

A megadott adatok kezelője a Ringier Axel Springer Magyarország Kft., mint adatkezelő.

Az Akcióból történő kizárás nem eredményezi az üzletszerzési, illetve marketing célú hozzájárulások automatikus visszavonását.

A Szervező, mint adatkezelő szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Résztvevőnek arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését, zárolását vagy helyesbítését az alábbi címeken: Ringier Axel Springer Magyarország Kft. Budapest, 1122 Városmajor utca 11. címén vagy a(z) adatkezelo@ringieraxelspringer.hu e-mail címen. Ezenkívül a résztvevőt megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Résztvevő bírósághoz fordulhat. A Résztvevő az adatkezeléssel összefüggő panaszok, illetve jogainak megsértése esetén jogosult továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatát kezdeményezni, illetve jogosult bírósághoz fordulni.

6. Felelősség

Az adatok helytállóságát az Akcióra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek általában nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Résztvevőket terheli.

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért az Akcióban való részvétel során, az Akció esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, az Akciósorán bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Résztvevő az Akcióban történő részvétellel kifejezetten lemond az Akció lebonyolításával, az Ajándékokkal, vagy a többi Résztvevővel kapcsolatos, a Szervezőnek vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről.

A Szervező az Akció pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. Szervező nem vállal továbbá felelősséget azért, ha az Akció időtartama alatt az Akció, illetve az Akciót, valamint a jelen Szabályzatot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

7. Egyéb

A Szervező fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

A Szabályzat az Akció időtartama alatt elektronikus formában elérhető a www.glamour.hu weboldalon.

Amennyiben az Akcióval kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon az Akcióra történő jelentkezéskor megadott e-mail címről a(z) nyeremenyjatek@ringieraxelspringer.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel az Akcióelnevezését.

Kelt: Budapest, 2018. november 15.

Ringier Axel Springer Magyarország Kft.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője