Kipróbáltuk: Ez tényleg felér egy pedikűrrel

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ahogyan arról már egészen biztosan hallottatok, az egyre népszerűbb lábhámlasztó maszkok hihetetlenül hatékonyak, főleg, ha se időd, se büdzséd ellátogatni pénztárcát nem kímélő pedikűrre.

Kipróbáltuk: Ez tényleg felér egy pedikűrrel
Fotó: Rexfeatures

Ez a fátyolmaszk-szerű megoldás, habár elsőre bizarrnak tűnhet, hihetetlen eredményeket érhetsz el vele.

Fotó: giphy

Ezúttal viszont egy rövid beszámolóval érkeztünk, hiszen úgy gondoltuk, hogy nincs is annál jobb, mint elmondani nektek a személyes tapasztalatainkat, főleg, ha netalán már régóta gondolkodtok egy hasonló termék beszerzésén. Lássuk, mi történt pontosan!

Történetünk főszereplője az itthon is könnyen beszerezhető PARASOFTIN bőrhámlasztó zokni. Na de mit kell tudnod róla? Összetevői behatolnak a talp bőrébe, felpuhítják az elszarusodott réteget és lehámlasztják a bőrkeményedéseket. Az AHA/BHA savak hatékonyan stimulálják a bőr regenerációját és a bőrmegújító folyamatokat, az eredmény pedig néhány nap elteltével jelentkezik is.

1. Nagyon fontos, hogy még mielőtt belevágnál távolíts el mindennemű körömlakkot és ékszert a praclijaidról!
2. Javasoljuk, hogy olyan helyen fogj neki, ahol a kezelés alatt kényelmesen töltöd majd az időd, hiszen a procedúra kb. 60-90 percet vesz majd igénybe, járkálni viszont nem feltétlenül tudsz majd közben. Így jöhet egy rész a kedvenc Netflix sorozatodból!
3. A csomagolásban találsz majd 2 adag hámlasztó folyadékot és egy pár univerzális méretű zacskó-zoknit. Öntsd őket a zoknikba, majd óvatosan húzd őket a lábaidra és rögzítsd a bokádnál. Elsőre rendkívül bizarr érzés, de amint felmelegszik a folyadék, már kevésbé érzed úgy, mintha egy tócsában álldogálnál.
4. Húzz rá egy bővebb pamutzoknit, így nem csak a helyén tartod a maszkot, de a lábad sem fog fázni!
5. Ha ezzel megvagy, jöhet egy kis várakozás, mely idő leteltével távolítsd el a zoknikat és öblítsd le a lábad langyos, szappanos vízzel!



Az eredmények

Bár elsőre azt gondolnád, hogy semmilyen látható dolog nem történt, az események körülbelül a 4-5. napon kezdenek el felgyorsulni, amikor is megindul a bőr hámlása. Bár be kell valljuk, a látvány nem éppen a legszebb, a lepotyogó bőr alatt a talpad mindenféle túlzás nélkül olyan lesz, mint a babapopsi. Ez a folyamat körülbelül 4 napig tart. Mivel a folyadék majdnem a teljes lábfejet bevonta, ne lepődj meg, hogy idővel a talpadon kívül a lábujjaid és a lábfejed bőre is ugyanúgy hámlásnak indul. A teljes regeneráció 7-12 napot vesz igénybe, így ezután megfelelő hidratálás mellett élvezheted is a pihe-puha praclikat!

Te kipróbálnál egy ilyen látványos, otthoni megoldást?

A terméket keresd a www.naturprodukt.hu oldalon!
Cukorbetegségben, lábgombában vagy ekcémában szenvedő betegek nem használhatják.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője