Őrült hajhullámosító technikák egyenesen a TikTokról

2021.október.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha valamiért szeretjük a TikTokot az az, hogy az elképesztő praktikák gyűjtőhelye. Legyen szó főzésről, takarításról, divatról, szépségápolásról, minden témában fellelhetők olyan trükkök, amik valóban hasznosak és megkönnyítik a mindennapokat.

Őrült hajhullámosító technikák egyenesen a TikTokról
Fotó: Getty Images

A hajhullámosítás is egy megunhatatlan téma, hiszen mindenki máshogy csinálja, mindenkinek más technika válik be igazán. A lelkes TikTok-felhasználók pedig nem fogják vissza magukat és néha elképesztően bizarr módszereket mutatnak. A legabszurdabb pedig az, hogy ezek bizony működnek!

Göndör a hajad? Így hozd ki belőle a legtöbbet otthoni hajápolással

Göndör a hajad? Így hozd ki belőle a legtöbbet otthoni hajápolással



Zoknis megoldás

Ehhez a módszerhez csak néhány zoknira lesz szükséged, amire feltekered a fürtjeidet. A legjobb, ha nedves a hajad és így alszol. Reggelre pedig már ott is vannak a hullámok!

Lusta hullámok

Ezt a megoldást, akár napközben is alkalmazhatod. Ha kicsit benedvesíted a hajad, semmi mást nem kell tenned, csak kétfelé választani és feltekerni, hogy két kis kontyot kapj a fejed tetején. Néhány óra alatt természetes hullámokat varázsol.

Mi mindenre jó a fürdőköpeny!

Igen, a fürdőköpenyed övét is használhatod ahhoz, hogy természetes hatású loknikat készíts. A fejet tetejére helyezed és körbe tekered a fürtjeidet. Az alvás nem biztos, hogy kényelmes így, de az eredmény magáért beszél.

A legnagyobb trend!

Kétség kívül a legnagyobb trend az a videó lett, amiben egy lány megmutatta, hogyan hozta felszínre természetes hullámait. Azóta több millió ilyen videó terjed a felületen! Lehet, hogy a te hajad is hullámos, csak egészen eddig rosszul szárítottad?

Néhány kiegészítő tipp a hajformázáshoz és az egészséges haj megőrzéséhez!

Tisztíts és ápolj!

Az első lépés természetesen egy alapos hajmosás, mely minimum két lépésből kell hogy álljon. A sampon és a kondicionáló szinte elválaszthatatlan társak, ha együtt használod ezt a tuti kombinációt, akkor kifejezetten selymes és könnyen kifésülhető végeredményt érhetsz el.

Csak természetesen!

Te is a napra bízod a hajad szárítását? Ez szuper döntés, ugyanis amellett, hogy ezzel rengeteg időt spórolhatsz, a hajszálaid sem roncsolódnak a folyamatos hőformázástól. Azonban biztos tapasztaltad, hogy ilyenkor a hajad a megszokottnál "szöszösebbre" szárad és könnyebben elveszti a tartását is. A Botanique Air Dry termékei megoldják ezt a problémát és kihozzák a maximumot a hajad természetes adottságaiból. Csak vidd fel a megfelelőt a nedves tincseidre majd szimplán hagyd, hogy megszáradjanak!

Elengedhetetlen a hővédelem

Ha mégis a hajszárítót választanád, akkor semmiképp se feledkezz meg a hővédelemről! A Botanique Styling permet alkoholmentes, aminek köszönhetően nem szárítja ki a tincseid, ráadásul a könnyed formulája nem nehezíti el a hajad, így minden alkalommal használhatod!

Formázd kedvedre!

El is érkeztünk az utolsó lépéshez! Ha valami különlegesre vágysz, készíts egy szuper menő vizes hatású hajviseletet vagy dizájnold be az arcodat keretező babahajakat a zselé segítségével, vagy csak fixáld a szokásos frizurád a természetes tartást adó hajlakkal, hogy egész nap tökéletesen álljon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Péter Szabó Szilvia: „Nem az a típusú lány voltam, akinek az az álma, hogy fehér ruhába bújjon”

Péter Szabó Szilvia: „Nem az a típusú lány voltam, akinek az az álma, hogy fehér ruhába bújjon”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője