Öt sminkmárka, amiért az életünket adnánk itthon

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Elég végigpörgetned az Instagramot, és máris tonnányi szépségmárka profiljára bukkanhatsz. Azonban ezek között is vannak kiemelkedőek, amikért mit nem adnánk, ha itthon is kaphatóak lennének. Hogy kicsit felcsigázzuk a hangulatot, összeszedtük kedvenc külföldi sminkmárkáinkat és olyan infomrációkat osztunk meg veled, amiket biztosan nem tudtál róluk.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Here's a sneak peek of our official #EverlastingLipLiner campaign @thekatvond #10083;#65039; #128132;Makeup concept and artistry by #KvDArtistryCollective artist: @juscallmetara using #Outlaw Red#128680; #128205;ALL 30 shades will launch on 4/11 at sephora.com @sephora #crueltyfreebeauty #vegan #katvondbeauty #sephora Kat Von D Beauty (@katvondbeauty) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 30., 13:58 PDT

"Ha szeretnéd megtudni ki is pontosan a Kat Von D Szépség, csak nézz a tükörbe" – kezdi bemutatkozóját a sminkmárka, aki a minőséget részesíti előnyben a mennyiség helyett. Egy hatalmas közösség, ami művészekből, költőkből és szerelmesekből áll. Ami a legfontosabb, hogy kollekciója nagy része vegán és nem tesztelnek állatokon.

A mi kedvencünk: Alchemist Holographic highlight paletta $32.00

Valószínűleg neked sem cseng ismeretlenül a NARS márka. Több nagyobb név is kapcsolódik hozzájuk, mint például Fabien Baron, aki a kozmetikumok küllemét tervezte és kivitelezte, Marc Jacobs, akinek pedig lookokat készítettek a divathetek alatt. Azonban akadnak olyan híres elkötelezett rajongói is, mint Naomi Campbell vagy Linda Evangelista, akik dicsőítik a márkát. Francois Nars fotós és sminkmester a márka megalkotója, a színek szeretetéről lett híres, ahogy ezt a termékekbe és hitvallásába is belecsempészte. Kiadott egy 6 részből álló könyvet is, ami róla és a munkáiról szól.

A mi kedvencünk: Satin ajakceruza (Het Loo) $26.50

Wende Zomnir a márka megalkotója szereti az extrém sportokat, ezáltal az extrém körülményeket is. Ebből indult ki a márka, ugyanis az Urban Decay kozmetikumok tartósságát megalkotója szörfözés, snowboardozás és jóga közben tesztelte le. Egy éles, határozott szépséget szeretne közvetíteni, ami kicsit sem mindennapi. A márka hitvallása az, hogy a smink nem arra való, hogy eltakard magad vele, hanem arra, hogy kifejezd magad. A márka portfóliójában megtalálhatod a legvagányabb színeket az URBAN DECAY paletták között, de ha a neutrális árnyalatokra vagy vevő, akkor a NAKED-et neked találták ki.

"Már reggelire is hordj glittert" – tartja a TOO FACED jelmondata. Milyen igaz és milyen fontos üzenet, hogy éld meg a saját szépséged. Az is nagyon fontos, hogy a márka a nők támogatását tartja szem előtt, hogy létrehozzanak számukra egy kreatív közeget, ahol kiélhetik, kifejezhetik és megvalósíthatják önmagukat. Erről árulkodnak a márka portfóliójában megtalálható színek is. A cég visszahozta a hétköznapokba – és ezzel vált híressé – a fényt és a nőiességet.

A mi kedvencünk: Sweet Peach szemhéjpúder paletta kollekció $49.00

Mostanság még a csapból is Pat McGrath folyik, ugyanis ismét előrukkolt egy új kollekcióval, amit újra és újra órák alatt kapkodnak el a vásárlók. A híres sminkmester nem kevés elismerést zsebelhetett már be karrierje során és nem csak a munkái által. Anna Wintour például a világ legbefolyásosabb sminkesének nevezte, amíg az angol királynő kitüntette a brit divat és szépségiparban végzett munkájáért. Pat az örökkévalóságig tartó kísérletezésre esküszik. A sminkelés számára egy szabályok nélküli játszótér. Ő az, aki ténylegesen diktálja a divatot, ugyanis számos nagy divatház sminkkreációját álmodja meg a divathetek alatt.

A mi kedvencünk: Dark Star 006 (UltraViolet Blue) csomag $130.00

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője