Mintha profi csinálta volna: ezeket a rózsaszín körmöket viszont te is könnyen elkészítheted Valentin-napra

A Valentin-nap tökéletes alkalmat kínál arra, hogy átadjuk magunkat a romantikus hangulatnak. Mikor is lehetnének aktuálisabbak a rózsaszín körmök, ha nem most? Íme néhány szívet melengető inspiráció.

Ezek a rózsaszín valentin-napi körmök elrabolják a te szívedet is
Ezek a rózsaszín valentin-napi körmök elrabolják a te szívedet is
Fotó: IMaxTree/Glamour

Amikor közeleg a Valentin-nap, nem csak a rózsák, meglepetések, hangulatos vacsora lebeg a szemünk előtt, hanem előtérbe kerül az öngondoskodás is. Tekints úgy a különféle szépségápolási rituálékra, mint egyfajta léleksimogató terápiára, hiszen ilyenkor magaddal töltesz időt, elkap egy amolyan flow élmény, és végeredményképpen szebbnek érzed magad! Ezért is szeretünk annyira sminkelni, fodrászhoz és körmöshöz járni, de ha a kreativitás neked is lételemed, ezek az inspirációk otthon sem okoznak majd nehézséget, játszva elkészítheted őket. A rózsaszín körmök minden kézen csodásan mutatnak, Valentin-napi köntösben pedig a te szívedet is rabul ejtik majd. Alkotásra fel!

Intenzív kontrasztok

Az a legjobb a mai trendekben, hogy kedvedre kombinálhatod őket: például a mostanában megjelent szájfény körömtrend, ami Hailey Bieber mázas fánk körmeinek helyébe lépett, tökéletes alternatívát kínál a rózsaszín, mégis nagyon természetes árnyalatú körmökre. Egy ilyen visszafogott tónussal pedig remekül működnek a sötét színek együtt, próbáld ki a fekete vagy a sötétkék szivecskéket, apró pöttyöket!

Ezekkel a csodás beauty ajándékokkal magadat is meglepheted idén Valentin-napon!

A piros nem maradhat el

Nincs Valentin-nap piros nélkül, csempéssz egy kicsit a körmeidre is a színből! A legapróbb, minimalista dizájntól kezdve a klasszikus, nyíllal átlőtt szív mintáig bármilyen ötlet felmerülhet. Ha azt gondoltad volna, hogy a piros és a rózsaszín nem működik jól együtt, most megbizonyosodhatsz róla, hogy nagyon is passzolnak egymáshoz!

Vigyél bele fantáziát!

Nem kell lehorgonyoznod a szíveknél, engedd el bátran a fantáziád, ha rózsaszín határokon belül mozogsz, a Valentin-napi hangulat nem marad el! Ez azt jelenti, hogy a rózsaszín összes árnyalatát kipróbálhatod (igen, még a Barbie rózsaszínt is), nem fogsz melléfogni!

Lékai-Kiss Ramóna szépségápolási rutinja tele van meglepetésekkel

Rózsaszínt mindenkinek

Ha csak szivecskékkel tudod elképzelni a Valentin-napi körmeidet, aggodalomra semmi ok! Nem lesz másra szükséged hozzá, csak egy vékony díszítő ecsetre és egy hullámcsatra.

  1. Ha megvagy a manikűrrel és az alappal, kellőképpen megszáradt, rakj ki egy tartóra egy pötty körömlakkot, majd a hullámcsat egyik végével tegyél egymás mellé két pöttyöt!
  2. Ezután a vékony ecsettel kösd össze a két pötty szélét egy harmadik pontban, és töltsd ki az üresen maradt részeket!
  3. A vékony ecsettel nagyon egyszerűen megrajzolhatod a nyilat, vagy a francia körömvégeket bekeretezheted egy másik színnel!
  4. Ha mindennel elkészültél, és megszáradtak a körmeid, tegyél fel egy fényes fedőlakkot!

Összeválogattunk néhány csodás rózsaszín árnyalatot minden árkategóriából, amelyek mindegyik bőrtónushoz passzolnak:

A legfrissebb körömtrendek egy helyen:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói