Szépségrituálék, amik feltöltenek és pihentetnek egyszerre

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Manapság egyre inkább rajongunk az olyan szépségrituálékért, amelyek közben szánhatunk némi időt a feltöltődésre és a pihenésre. Valljuk be, hogy ilyen megfontolásból nem csak hasznos, de praktikus is egy arcmaszk, egy hajpakolás, egy szuper manikűr, egy csajos szépségdélután a barátnőddel, vagy éppen egy kényeztető masszázs. Amíg szépülsz, addig az agyad kikapcsolhat, pihenhet, vagy éppen szabadon szárnyalhat a fantázia.

Blair Gossip Girl
Fotó: CW

1. A jázmin illata fantasztikus, és a szépítő ereje sem kevésbé hatásos. Tegyél fel egy relaxáló, méregtelenítő, jázminos maszkot, amely feszesít, táplál, egységesíti a bőrszínt és azonnali puhaságot ad. Amíg hat a maszk, pihenj, hallgass zenét, vagy meditálj!

Flowers Beauty Jazmin Kit, Vagheggi, 3110 Ft

2. Villants egy szuper fonatot! A legszebbeket egyedül azért nehéz elkészíteni, de ha a barátnőd is besegít, akkor sokkal jobb móka lesz. A fonás ráadásul egy olyan kreatív elfoglaltság, amely közben nehezen kalandozik el a gondolatod, így kifejezetten üdítő lesz egy nehéz nap után.

3. A száraz haj annyira lehangoló, és könnyen töredezhet is a vége. Hogy ne kelljen azonnal vágást kérned a fodrászodtól, tegyél szert egy szuper hajmaszkra, ami helyreállítja a hajszerkezetet és extra ápolást ad a tincseknek, na meg a fejbőrnek!

Helyreállító maszk levendulával, naranccsal és gerániummal: L'Occitane, 8450 Ft

4. Új évszak új színek! A körömlakkozás igazi szezonja a tavasz, amikor a nyitott ablaknál, vagy a teraszon ücsörögve elmerülhetünk a legújabb körömlakkok színeiben és szép lassan kidolgozhatjuk csodás manikűrünket (ami sokkal gyorsabban szárad most!). Ha a ceruzát meg a festőecsetet nem forgatod olyan ügyesen, akkor csiszold a lakkozási tudásodat, hogy ne csak az egyik kezeden legyen tökéletes a lakkozás.

SPARITUAL GOLD körömlakk, 5260 Ft

5. Ha már tökéletes a hajad és a manikűröd, és az arcbőröd is ragyogó, akkor már csak a testedet kell egy kicsit felrázni. Egy kényeztető-lazító masszázs mindig jól jön, főleg ha fáradt vagy és energiahiánnyal küzdesz. Mi lenne, ha a masszázshoz kulináris élvezetek is járnának?

A Danubius Hotels DaySpa programjai pont e kettőt ötvözik: 12500 Ft-tól. Részletek: www.danubiushotels.hu

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője