Top 10 legszebb anya-lánya sztárpáros

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sztárok, akik le sem tagadhatnák egymást, akkora a hasonlóság köztük. Talán pont azért, mert szoros rokoni szálak fűzik őket egymáshoz? Most anyák napja alkalmából összeállítottuk a legszebb anya-lánya párosokat.

Goldie Hawn & Kate Hudson
Fotó: Profimedia

Goldie Hawn oscar-díjas színésznő igencsak megalapozta lánya, Kate Hudson karrierjét. Az anya-lánya páros rengeteg filmben szerepeltek már és kétség sem fér színésznői képességeikhez. Sőt, közösen szerepeltek is az ALMAY szépség márka kampányában.

Madonna & Lourdes
Fotó: Profimedia

Madonna karrierjéhez kétség sem fér, ugyanis kijelenthetjük, hogy talán nincs is olyan ember a világon, aki ne ismerné az énekesnőt. Lánya, Lourde már nem is olyan pici, így itt-ott megjelenik már a nagyközönség előtt. Bár édesanyja magasra rakta a lécet, mégiscsak igazán jó inspiráció, hogy küzdjön az álmaiért.

Cindy Crawford & Kaia Gerber
Fotó: Profimedia

Az ikonikus szupermodell, Cindy Crawford rengeteg kampányt, bemutatót és magazinfotózást tudhat a háta mögött, így nem is csoda, hogy lánya, Kaia – aki mellesleg pontosan úgy néz ki, mintha a klónja lenne a szupermodellnek – a nyomdokaiba szeretne lépni. Úgy tűnik, ez sikerülni is fog, ugyanis egy Marc Jacobs beauty kampánnyal indított, ami mondhatjuk, hogy szuper első lépés egy fantasztikus karrierhez.

Reese Witherspoon & Ava Phillippe
Fotó: Profimedia

Akár testvérek is lehetnének a színésznő és gyönyörű lánya, annyira hasonlítanak egymásra. A Big little lies-ban is nagyot alakító Reese-re igazán büszke lehet az utód, ugyanis színészi tehetségén kívül már egy kozmetikai kampányt is bezsebelt, amire az Elizabeth Arden márka kérte fel. Egy biztos, nem esik messze az alma a fájától, Ava-t már most érdekli a szépségvilág, ugyanis láthattuk már felbukkanni pasztell rózsaszín hajjal.

Vanessa Paradise & Lily-Rose Depp
Fotó: Profimedia

Lily-Rose-t tényleg imádja a kamera, de ez éppúgy elmondható édesanyjáról, Vanessa Paradise-ról. Ahogy Vanessa is szerepelt a CHANEL kozmetikai kampányaiban, most már Lily is a CHANEL reklámjaiban hódít.

Andie Macdowell & Rainey Qualley
Fotó: Northfoto

A szépségét biztosan édesanyjától örökölte Rainey és nagyon úgy tűnik, hogy a tehetségét is, ugyanis fiatal színésznőként több szerepet is kapott már a filmiparban. Andie a L'Oréal Paris nagyköveteként rengeteg reklámban és kampányban szerepelt már, de színésznőként is megcsillogtatta a tudását.

Jerry Hall & Georgia May Jagger
Fotó: Profimedia

Szupermodell anyuka, szuper gyönyörű lányával, aki ugyancsak a modellvilágban vált híressé. Ahogy a képre nézünk, csak úgy tündökölnek a lányok, ahol a vak is láthatja, hogy harmonikus kapcsolatuk sokak által irigylésre méltó. Georgia – aki a RIMMEL nagykövete – ránézésre is sok mindent örökölt édesanyjától, aki a Calvin Klein arca is volt, Brooke Shields-szel karöltve.

Melanie Griffith & Dakota Johnson
Fotó: Profimedia

Az életműdíjas színésznő hatalmas inspiráció volt lányának, Dakotának, ugyanis hamar nyomdokaiba lépett. Az Ötven árnyalat-sikersorozat főszereplőjeként pedig elérte azt az áttörést, amire talán minden színésznő vágyik és talán ehhez édesanyjának is van némi köze.

Blythe Danner & Gwyneth Paltrow
Fotó: Profimedia

Itt is egy olyan anya-lánya párosról van szó, akik igencsak közel állnak egymáshoz. Gwyneth is követte édesanyja nyomdokait a filmiparban. Azonban a szépségvilág is hamar rábukkant a gyönyörű színésznőre, ugyanis a MAX FACTOR termékeit is népszerűsítette.

Julia Roberts & Emma Roberts
Fotó: Northfoto

A vér nem válik vízzé. Bár nem egy anya-lánya párosról beszélünk, a színészi tehetség ott lapult mindegyikőjükben, ami ki is tört. Sőt, a nagynéni Julia Roberts-et a szépségipar is megtalálta, ugyanis számos alkalommal volt a Lancôme termékeinek arca.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője