10+5 karácsonyi ajándéktipp, amellyel tuti nem fogsz mellé

2017.december.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kitaláltad már, hogy milyen ajándékokkal fogod meglepni a családodat, barátaidat (na és persze saját magadat) a közelgő ünnepek alkalmával? Még ötleted sincs? Sebaj, segítünk!

Minden évben megfogadod, hogy ezúttal nem hagyod az utolsó pillanatra a meglepetések beszerzését - már lassan itt a december, azonban te még mindig csak legyintesz, hiszen bőven ráérsz még. Nos, arra az esetre, ha mégis a karácsony előtti hétvégén rohangálnál fejvesztve az ajándékok után ebben az évben is, íme egy kis ötletlista, amellyel egyszerűbb lesz a csomagok beszerzése!

1. Dove Glowing Ritual ajándékcsomag neszesszerrel, 2999 Ft - Mindenki imádja a Dove ajándékcsomagjait, mert szépek és hasznosak. A púderes illatú krémtusfürdő kényeztető testápolóval, dezodorral és finom neszesszerrel csodás ajándék lehet anyukád számára!

2. F&F flitteres-bojtos kötött sapka, 2999 Ft - A bohókás nővéred kedvence lesz ez a meleg és különleges sapka.

3. Axe Dark Temptation Virtuális valóság ajándékcsomag, 2999 Ft - Ha a fiútestvéred igazi tech-guru, akkor ez a VR szemüveggel kiegészített csomag tökéletes meglepetés lehet a számára.

Láttad? Lepd meg szeretteidet egy Dukai Regina x Cango&Rinaldi darabbal karácsonykor

4. Sally Hansen Merry Glitzmass Miracle Gel körömlakk – 2999 Ft – A Sally Hansen vidáman csillámló, gélhatású lakkja minden lányt elkápráztat, biztosan örülni fog neki az unokatesód is!

5. F&F kockás sál, 3490 Ft - Apukádat lepd meg egy pihe-puha, elegáns sállal, amelyet minden nap viselhet!

6. Mexx Ice Touch csomag, 6490 Ft – Válassz te illatot a pasidnak, például a Mexx Ice Touch parfümje és tusfürdője nemcsak neki lesz szép ajándék...

7. COS steppelt bőrkesztyű, 18 000 Ft – Szelídítsd meg a vagány barátnődet ezzel a minimalista, egyszerű bőrkesztyűvel. A lágy anyaga és mesteri kidolgozása biztosan leveszi majd a lábáról!

8. F&F Rosegold nesszeszer, 4490 Ft – A többemeletes, fénylő neszesszernek a nagynénédtől kezdve a barátnőidig minden nőismerősöd örülni fog, hiszen ezt a praktikus tárgyat sosem lehet megunni, és mindig szükségünk van egy újabb darabra!

9. Rexona Invisible ajándékcsomag tornazsákkal, 2399 Ft - Talán ezzel a csomaggal a legjobb (bár kicsit lusta) barátnődet is el tudod majd csábítani az edzésre!

Tudtad? Neked csak egy Instagram-fotó, másoknak egy élet

10. Rimmel Magnif'eyes Blush paletta, 4199 Ft - Ez a bársonyos színekkel telített, gyönyörű szemhéjpúder paletta tökéletes meglepetés lesz a smink-őrült barátnődnek!

+5 ajándék, amellyel saját magadat lepd meg

11. COS szalagos nyaklánc, 14 000 Ft – Ez a masnival köthető, modern vonalú ékszer tökéletes lehet a munkahelyi, karácsonyi partiba!

12. F&F Let it snow feliratú hálóing, 4490 Ft - Ringasd magad karácsonyi hangulatba ebben a bohókás, piros hálóingben!

13. COS kötött pulóver, 25 000 Ft – A tökéletes kötött pulcsi decemberre!

14. Astor Perfect Stay Fabulous Matte rúzs, 2699 Ft – A karácsonyi parti alkalmával használj szupermatt, klasszikus vörös rúzst, így még ünnepibb lesz a megjelenésed!

15. Bourjois Volume Reveal szempillaspirál, 3999 Ft – Varázsolj magadnak igéző szempillákat ezzel a spirállal a szilveszteri partira!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője