Elutazol karácsonykor? Ezt az 5+1 beauty cuccot vidd magaddal!

2016.december.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bizony, vagyunk úgy páran, hogy a karácsonyi felhajtás helyett inkább az utazást választanánk. Na meg persze vannak olyanok, akik ezt meg is teszik, már csak azért is, mert hazamennek a családjukhoz az ünnepekre.

Sarah Jessica Parker Family Stone
Fotó: Fox 2000

Itt van egy röpke összeállítás azoknak, akik az álmaik szigete felé veszik idén karácsonykor és Újévkor az irányt, legyen az a hegyvidék, vagy csak a szülővárosod.

Ha esetleg egy síparadicsomba látogatsz el, mindenképp olyan krémet válassz, amelyik tartalmaz fényvédőt is. Így le sem ég az arcod és még a bőröd sem szárad ki a komoly mínuszokban.


Bőrfiatalító nappali hidratáló SPF 50 PAULA'S CHOICE 12500 Ft

Ki mondta, hogy az utazótáskádba bele kell tenni az egész készleted? Ugyan! Elég, ha a három legfontosabb ecsetet magaddal viszed, ezzel garantálhatod is a tökéletes megjelenést, minden pillanatban.

Nutcracker sweet essential ecsetkészlet MAC 12000 Ft

Éppen most sétált be életed szerelme az ajtón? Vagy a barátaid random bulira invitáltak? Most már te is beláthatod, hogy mennyire jó ötlet volt berakni azt a bizonyos rúzst.

Matt rúzs (Angel) NYX 3390 Ft

Ez a legpraktikusabb verziója a sminklemosásnak utazáskor. Bármikor előkapsz egyet, megigazíthatod vele a sminked, vagy akár felfrissítheted az arcod. Ha esetleg sminkváltáson gondolsz, pedig egyenesen zseniális, gyorsan leszedi a nem kívánt színeket.

Dermo Triple Active arctisztító kendő L'ORÉAL PARIS 1666 Ft

Ha könnyen kócosodik a hajad, biztos igényt tartanál egy laza átkefélésre. Bár ez az otthoni hajkeféddel nem kivitelezhető, de azért egy Tangler Teezer elfér a táskádban!

Salon Elite hajkefe TANGLE TEEZER 2820 Ft

Ha esetleg unatkoznál a hosszú út alatt, vagy esetleg valami újra, inspirálóra vágysz, a GLAMOUR új január-februári számát semmiképp se hagyd otthon, ugyanis személyre szabott szépségtippeket kaphatsz a Beauty horoszkópban!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője