Ezekre a termékekre lesz szükséged a kezdő sminkszetted összeállításakor

2020.október.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az üzletek polcain tömött sorokban állnak az izgalmas sminkújdonságok, mely a szépségápolás rajongóinak hatalmas öröm, azoknak, akik még csak ismerkednek a sminkelés alapjaival, már kevésbé. Most megmutatjuk, milyen termékekre lehet szükséged, ha most szeretnéd összeállítani a sminkkészleted, természetesen mindegyiküket kedvezménnyel zsebelheted be az októberi GLAMOUR-napok alatt!

1. BB krém + primer minden bőrtípusra PUPA 4370 Ft

GLAMOUR-kuponnal 30% kedvezménnyel 3059 Ft

Alapozó helyett BB krémet válassz, hiszen anélkül egységesíti az arcbőröd, hogy maszk hatást keltene. A felvitele is roppant egyszerű, hasonlóan az arckrémedhez, ujjaiddal oszlathatod el arcbőrödön.

2. Healthy Mix corrector BOURJOIS 2799 Ft

GLAMOUR KUPONNAL 40% kedvezménnyel 1679 Ft

Mivel a BB krémeknek könnyed a fedése, elképzelhető, hogy lesznek napok, amikor kell egy kis extra segítség. A szem alatti karikákhoz és a bőrhibákhoz a Bourjois Healthy Mix korrektora azért nagyon jó döntés, mert amellett, hogy fed, természetes fényt biztosít.

3. Stay Matte compact púder RIMMEL 1999 Ft

GLAMOUR-kuponnal 40% kedvezménnyel 1199 Ft

Egy jó kompakt púder kötelező minden neszeszerbe, a Rimmel ikonikus Stay Matte terméke pedig biztosan neked is hamar kedvenc lesz. Nem kell az egész arcra felvinni, egy keveset tapogass a T-vonalra, valamint az állra. Mivel most a maszk viselés miatt ezen a részen könnyebben lejön a smink, nem árt egy kis extra fixálás!

4. Blush Naturel pirosító duó (02) VIVIENNE SABÓ 1399 Ft

Érdemes olyan pirosító termékkel kezdeni, amely legalább két színt tartalmaz, így kedvedre válogathatsz, vagy akár keverheted a színeket. A Vivienne Sabó pirosítója egy barackos és egy rózsás árnyalatból áll.

5. Eye Shadow Quartet szemhéjpúder paletta (Sparkling Nights) ISADORA 7200 Ft

GLAMOUR-kuponnal 20% kedvezménnyel 5760 Ft

A hatalmas paletták nagy részét sosem használja az ember, mindig megvan az a két-három kedvenc árnyalat, amelyek először fogynak el, míg a többi még teljesen érintetlen. Az Isadora négyes szemhéjpalettájának minden árnyalata fantasztikusan használható hétköznapi, vagy akár elegánsabb, esti sminkhez is. Három fényes, valamint egy matt, árnyékoló púdert tartalmaz, a színek minden bőrtónushoz szépen illeszkednek.

6. Have It All szempillaspirál DOUGLAS MAKE-UP 3300 Ft

GLAMOUR-kuponnal 20% kedvezménnyel 2640 Ft

A szempillaspirált önmagában is viselheted, egyszerű felvinni, mégis gyönyörűen kiemeli a tekintetet! A Douglas Make-up Have It All spirálja egyszerre teljesíti minden álmunk: hosszú, sűrű, ívelt pillákat eredményez.

7. Colour Elixir ajakrúzs (Nude Rose) MAX FACTOR 3899 Ft

GLAMOUR-kuponnal 40% kedvezménnyel 2339 Ft

Bár az utóbbi hónapokban háttérbe szorultak a rúzsok, a hangsúly inkább a szemekre került, nem árt beszerezni mégis egy szép natúr árnyalatot. Nem csak az ajkakon, de akár ujjunkkal az orcákra tapogatva, pirosítóként is nagyon jól kihasználható lesz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője