Get the Look: Így készítsd el Millie Bobby Brown bronzos sminkjét!

2020.november.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Glamour novemberi számában lapul egy fantasztikus krimimaraton anyag, melyet ezen a héten online tartalmakkal egészítünk ki, ezért érdemes figyelni minden felületet, ha te is rajongsz ezért a műfajért! A mai Get the Look-ot éppen ezért Millie Bobby Brown-nak szenteljük, aki a Netflix új, kalandos filmjében, az Enola Holmes főszerepében tűnik fel. Ha még nem láttátok, érdemes elindítani, akár sminkelés közben is!

Millie egyébként szuper szerepei mellett saját bőrápolási és smink márkával is büszkélkedhet, a Florence by Mills minden terméke mentes a parabénektől, szulfátoktól, valamint a mesterséges illatanyagoktól. Nagy örömünkre a márka néhány terméke már itthon is elérhető a Douglas webshopjában!

Természetesen nem is volt kérdés, hogy a mai Look-hoz Millie egyik saját termékét is ajánljuk, lássuk, hogyan is készül a smink!

A hűvösebb idő miatt mindannyiunk bőre hidratálásra szomjazik, ezért az arcbőr egységesítéséhez válaszd a H&M új, E-vitaminnal dúsított hidratáló alapozóját! A Rimmel palettájával két legyet üthetsz egy csapásra. Elsőként a bronz árnyalatot vidd fel egy púderecset segítségével a járomcsontra, illetve a halántékodhoz! Lazán mozgasd az ecsetet, nem kontúrozni szeretnénk, csupán felmelegíteni az arcot! Második lépésként válts kisebb satírecsetre, ezzel vidd fel ugyanezt a színt a szemhéjadra a szempilláktól egészen a mélyítőívig. A highlighterből az egyik ujjaddal tegyél egy keveset a szemhéjad közepére, valamint a belső szemzughoz! A világos árnyalatok segítenek kihangsúlyozni a tekintetet, keretet pedig a Miss Sporty fekete spiráljával adhatsz nekik. A szemek befejezéseként fésüld át a szemöldöködet a Bourjois spiráljával, hogy egységes színt és tartást kapjon! Végül pedig jöhet egy tökéletes nude szájfény, melyet maga Millie alkotott meg!

Perfect Hydrating alapozó H&M 3495 Ft/ 25 ml
Sculpting pirosító paletta (Golden Sands) RIMMEL 2599 Ft
Volume To Last szempillaspirál MISS SPORTY 999 Ft
Brow Fiber szemöldökspirál BOURJOIS 2799 Ft
Get Glossed szájfény (Magnetic Mills) FLORENCE BY MILLS asos.com



Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője