GlamDrop: Íme a legmenőbb beauty-újdonságok, amiről érdemes tudnod!

2020.június.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Készen állsz néhány szuper beauty-újdonságra? Mert mi egészen biztosan. Éppen ezért, mint azt már megszokhattátok, elhoztuk nektek az elmúlt időszak legérdekesebb bevezetéseit melyeken érdemes rajta tartanod a szemed, hiszen nem csak bombajók, de néhányukat kedvezménykuponnal is beszerezheted majd! A Glamour-napok közeledtével ugyanis szükségét érezzük, hogy nekifogjunk egy gondosan összeállított bevásárlólistának, melyhez elkél némi segítség. Íme!

Ellenállhatatlan ápolás


Száraz, érdes, kirepedezett. Nem ezeket a szavakat szeretnénk hallani, amikor a bőrünkről van szó, igaz? A DOVE új, Nourishing Secrets termékeit nők szépségrituáléi ihlették szerte a világból. A bennük található kakaóvaj és hibiszkuszvirág-kivonat kombinációja, segít simává és puhává tenni a bőrt, miközben a finom illat kényezteti érzékeidet és segít jobb kedvre deríteni.
Nurturing Ritual spray dezodor 1099 Ft/150 ml (7,32 Ft/1 ml)
Nurturing Ritual testápoló 1589 Ft/400 ml (3,97 Ft/1 ml)
Nurturing Ritual tusfürdő 899 Ft/250 ml (3,59 Ft/1 ml)
Itt keresd: drogériák és hipermarketek
Tipp: A GLAMOUR-napokon 33% kedvezménnyel szerezheted be őket!





Mennyei manna üvegcsébe zárva


Az OMOROVICZA ikonikus terméke most csodaszép narancsvirággal díszített kiadásban! A neroli- és rózsaillatú Magyar Királynő Permet azonnal felfrissíti a bőrt és üdítőleg hat a lélekre is. A tisztító, hidratáló és tonizáló hatású terméket a királynévíz, a világ első feljegyzett parfümje ihlette, amelyet Erzsébet magyar királyné számára készítettek a 14. században.
Magyar Királynő Permet limitált kiadás 14000 Ft/50 ml (280 Ft/1 ml)
Itt keresd: www.omorovicza.com/hu


Van gyógyír az atópiás bőr számára!


A BIODERMA legújabb, Atoderm Intensive gél-krémje ugyanis megnyugtatja a bőrt, gyorsan csillapítja a viszketést és a vakarásra késztető ingert az enoxolonnak köszönhetően. A benne lévő Skin Barrier TherapyTM szabadalom megakadályozza a baktériumok (Staphylococcus aureus) megtelepedését, amelyek irritálják a száraz bőrt. A PP-vitamin fokozza a bőr saját lipid-szintézisét és védi a bőrt a kórokozó mikroorganizmusokkal szemben. Hidd el, megéri kipróbálnod!
Atoderm Indensive gél-krém 5960 Ft/200 ml (29,8 Ft/1 ml)
Itt keresd: gyógyszertárak
Tipp: A GLAMOUR-napokon 20% kedvezménnyel szerezheted be!



A fények és árnyak illata


Egy illat, melyben érezzük a kavicsokat a talpunk alatt, a hullámok mozgását, a víz frissességét és a nyílt víz végtelen mélységét. A HERMÉS parfümőre, Christine Nagel gyerekkori emlékeit használta fel az aroma megalkotásakor, amelyek a mai napig meghatározzák életét. Az illatot a vonal többi tagjához hasonlóan a fás, ámbrás jegyek határozzák meg. Egy pezsgő és dinamikus alámerülés a Merveilles óceánjainak mélységébe, amelyből friss éberséggel, hevesebben dobogó szívvel és sós ajkakkal térünk vissza.
L`Ombre des Merveilles edp Natural spray 34200 Ft/50 ml (684 Ft/1 ml)
Itt keresd: www.douglasshop.hu


Csak kíméletesen!


Ez a gyengéd olajtextúrájú arctisztító alaposan, ugyanakkor nagyon finoman tisztítja a száraz, érzékeny és érett bőrt is. A MÁDARA újdonsága tökéletesen eltávolítja a sminket és az ásványi fényvédőszereket és egyéb szennyeződéseket anélkül, hogy irritálná a bőrt vagy megzavarná természetes védőrétegét. Oszlass el belőle a száraz arcbőrödön, gyengéden masszírozd el, hogy kifejthesse hatását, majd öblítsd le langyos vízzel! A víz hatására a lemosó textúrája átalakul könnyen lemosható, krémes réteggé.
Melting Oil arctisztító 6690 Ft/100 ml (66,9 Ft/1 ml)
Itt keresd: www.naturalskin.hu


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője