GlamDrop: Indulhat a tavaszi megújulás!

2021.február.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A várva várt tavasz a napokban már megmutatta első sugarait, ilyenkor természetes, hogy egy kis változatosságra vágyunk. A nagytakarítás mellett külsődet is feldobhatod náhény aprósággal, sőt egy igazi napsütésre emlékeztető illat is fokozza majd a jókedved! Lássuk is, milyen szépségápolási újdonságokkal találkozhatsz az üzletek polcain!

GlamDrop: Indulhat a tavaszi megújulás!
Fotó: jo malone london

Te vagy a főnök

Az alapozód tekintetében biztosan, hiszen a NYX új pipettás alapozójának köszönhetően teljesen személyre szabhatod a végeredményt. Milyen sminkre vágysz ma? Könnyed, természetes, vagy teljes fedéshez lenne inkább kedved? Te döntesz, hány cseppet használsz fel!

Total Control Pro Drop alapozó NYX 5299 Ft

A napsütötte virágok illata

A Jo Malone 2021-es Blossom kollekciója elhozta az utazás és a nyár hangulatát. A Hawaii hibiszkuszvirág által inspirált cologne a napsütötte idő illatát idézi. Ez a virágos, gyümölcsös aroma egy leheletnyi lime-nak köszönhetően friss és izgalmas, garantáltan bearanyozza majd a tavaszi-nyári szezont!

Yellow Hibiscus Cologne JO MALONE 21 200 Ft/ 30 ml

Hatékony gondoskodás minden korosztálynak

Hőmérsékletváltozáskor különösen oda kell figyelnünk bőrünk ápolására, ilyenkor érdemes bevetni egy igazán tápláló szérumot. A NUXE a Szuper szérum megalkotásakor használta először a 100% -ban természetes mikrofluid kapszulázást, mely egy forradalmi zöld eljárás, lehetővé teszi a szilikon kiküszöbölését. Az apró, növényi aranykapszuláknak segítenek megőrizni az összetevők hatékonyságát a sima, ragyogó bőr érdekében.

Szuper szérum bőrfiatalító koncentrátum NUXE 25 700 Ft/ 30 ml

A gyors és hatékony megoldások kedvelőinek

Ha nem szeretsz sok időt tölteni sminkeléssel, ezt a praktikus púderalapozót neked találták ki. Könnyedén és gyorsan felvihető, ráadásul tartós, matt végeredményt biztosít. Simítsd bőrödre a szivacsos applikátor segítségével és élvezd a tökéletes bőrt maszkhatás nélkül!

Infaillible 24H Fresh Wear púderalapozó L'OREAL PARIS 5299 Ft

Öltöztesd fel ajkaidat!

Hiányoznak már a színek? Ne mondj le róluk, válassz inkább egy szupertartós Oriflame rúzst, mely nem csak csók-, de maszkálló is. Az egyetlen kihívást csupán az jelentheti számodra, hogy válassz a 14 intenzív árnyalat közül, előre szólunk, nem lesz egyszerű feladat!

The ONE Colour Unlimited Ultra Fix ajakrúzs ORIFLAME 2899 Ft
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője