GlamDrop: Mutatjuk a legizgalmasabb beauty-újdonságokat! - Megérkeztek a Kylie Skin termékek

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Turbóznál egy kicsit a bőrápolási-rutinodon? Itt a remek lehetőség! Elérkeztünk ugyanis egy újabb izgalmas GlamDrop válogatáshoz és mondanunk sem kell, arcápolókban bizony nem lesz hiány. Sőt, ebben a listában minden bőröd egészségét szolgálja. És mivel úgy tűnik, hogy az élet szépen lassan visszaáll a régi kerékvágásba, szükséged is lesz az extra védelemre és regenerálásra. Íme az elmúlt időszak legizgalmasabb beauty-bevezetései, melyeket érdemes szemügyre venned!

1. Az EUCERIN új Sun Oil Control Dry Touch napozó krém-gélje különleges spektrális technológiájának köszönhetően UVA/B szűrőket tartalmaz, mely védelmet nyújt a nagyon magas UV-sugárzás ellen. A Licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, a glicirretinsav pedig támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A termék formulája faggyútermelést szabályozó Oil Control technológiát is tartalmaz, melynek jóvoltából a bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi, és hosszan tartó matt hatást biztosít.

Sun Oil Control Dry Touch napozó krém-gél SPF 50+ EUCERIN 6190 Ft/200 ml

Itt keresd: gyógyszertárak

2. A LA ROCHE-POSAY most Magyarországon is bevezeti az ikonikus Hyalu B5 arcápoló-család új tagját! A Hyalu B5 szemkörnyékápoló egyedülálló összetétele segít visszaadni a bőr rugalmasságát, teltségét és csökkenteni a fáradtság látható jeleit. Szuper hatékony regeneráló formula, amely kétféle hialuronsavat és B5-vitamint tartalmaz a szemkörnyék aktív bőrmegújító és regeneráló hatásáért. Bőrgyógyászokkal tesztelt, illatmentes formula.

Hyalu B5 szemkörnyékápoló LA ROCHE-POSAY 6999 Ft/15 ml

Itt keresd: gyógyszertárak

3. Az új NYX Bare With Me Hemp SPF 30 Daily Moisturizing Primer egy kendermagolajjal gazdagított primer. A könnyed formula előkészíti az arcot a sminkeléshez azáltal, hogy hidratálja, nyugtatja, felfrissíti a bőrt, emellett pedig SPF 30-as fényvédelmet is biztosít. Szaténosan áttetsző finishű, amitől az arcbőr ellenállhatatlanul frissnek és ragyogónak tűnik. Minden bőrtípussal kompatibilis.

Bare With Me Hemp SPF 30 hidratáló primer NYX 5799 Ft

Itt keresd: NYX Professional Makeup üzletek

4. A MÁDARA Acne Roll-On intenzív formulája a szalicil-sav (2%) és a borókabogyó növényi őssejtjeinek kombinációjával veszi fel a harcot a pattanások ellen. Segít javítani a problémás bőr állapotán, nyugtatja a gyulladást és minimalizálja a pattanások megjelenését. Dermatológiailag tesztelt, ráadásul 98%-ban természetes, növényi összetevőket tartalmaz. Tinédzserek és felnőttek is használhatják!

ACNE pattanáskezelő roll-on MÁDARA 3990 Ft/8 ml

Itt keresd: https://naturalskin.hu/hu/

5. Nem kell tovább külföldről rendelgetned, hiszen a KYLIE SKIN a mai napon végre a hazai Douglas parfümériákba is megérkezett! Kylie Jenner missziója, hogy személyes bőrápolási rutinját eljuttassa a rajongókhoz olyan biztonságos, kíméletes és hatékony termékek révén, amelyeket nők és férfiak is használhatnak bármilyen életkorban. Te is kíváncsi vagy rá? Itt az ideje lecsapni néhányra!

C-vitaminos szérum 10990 Ft/20 ml, habzó arclemosó 8990 Ft/149 ml, hidratáló arckrém 8990 Ft/52 ml

Itt keresd: https://www.douglasshop.hu/

6. A LANCÔME laboratóriumai létrehozták a következő generációs Rénergie öregedésgátló arcápolót 20-as fényvédő faktorral. Ez a bőrbe olvadó, könnyed krém, amely kizárólagosan Franciaországból származó, biotechnológiával kinyert, erőteljes lenmagkivonatunkkal gazdagított, bizonyítottan hármas hatékonyságot nyújt: a ráncok simábbnak tűnnek, a bőr feszesebbnek érződik, a sötét foltok elhalványulnak. Használd naponta egyszer az arcra, nyakra és dekoltázsra.

Rénergie Multi-Lift Ultra arckrém SPF 20 LANCÔME 29600 Ft/50 ml

Itt keresd: Douglas, Müller, Marionnaud

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője