GlamDrop: Mutatjuk a legszuperebb beauty-újdonságokat!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Vírushelyzet ide vagy oda, úgy tűnik a szépségipar töretlenül rukkol elő a legfantasztikusabb újdonságokkal. És be kell valljuk, mi egyáltalán nem bánjuk! Sőt, most, hogy már egyre szabadabban mozoghatunk, olykor igen is jól esik egy kis shoppinggal egybekötött énidő. Induljon hát a hétvége a legmenőbb beauty-bevezetésekkel!

Csobbanj virágszirmok tengerén!

Utazz el a JO MALONE LONDON új, limitált kollekciójának világába! Ezt a kollekciót Szöul városi terei és kertjei ihlették élénk piacai és a Huwon Secret Garden nyugodtságának kontrasztjával. Ha kedved tartja, akár rétegezheted is az illatokat, így megalkotva a számodra tökéletes kombinációt!

Yuja Cologne 38 900 Ft/100 ml, 19 500 Ft/30 ml, Waterlily Cologne 38 900 Ft/100 ml, 19 500 Ft/30 ml, Osmanthus Blossom Cologne 38 900 Ft/100 ml, 19 500 Ft/30 ml, Orange Blossom diffúzer 24 000 Ft/165 ml, Orange Blossom illatgyertya 17 600 Ft, Blossom Colo

Itt keresd: Jo Malone London üzlet

A kaviár tudományával a kisimult szemkörnyékért

Ez a könnyű, krémes liquid korrektor egyszerre elégíti ki az azonnali tökéletesítés és a hosszú távú kezelés iránti kettős igényt. Rögtön javít és hosszú távon ápol a tökéletes pillantás érdekében.

A kaviár tudományának és a színek művészetének nagyszerű fúziójaként a LA PRAIRIE újdonsága a feszesítő és lifting hatásáról ismert kaviár kivonatot kombinálja az illékony összetevőkben és tápanyagokban rendkívül gazdag kaviár vízzel, valamint a márka egyedülálló Exkluzív Sejt Komplexével. A hatékony összetevők hosszantartóan színhű pigmentek fejlett keverékével találkoznak ebben a lágy textúrájú korrektorban.

Skin Caviar Perfect korrektor LA PRAIRIE 51 500 Ft/6 ml

Itt keresd: www.douglasshop.hu

Ints búcsút a pattanásoknak!

Az akné széles körben elterjedt probléma, ami a tinédzserek 80%-a mellett a felnőtt nők 40%-át is érinti. A VICHY úgy döntött, hogy a problémás bőrre vonatkozó tapasztalatait felhasználva hatékony megoldást kínál a problémás területek, illetve a pattanásokra hajlamos bőr egészének a kezelésére. A Normaderm S.O.S. pattanások elleni célzott ápoló formulája 10% kénnel, niacinamiddal és glikolsavval segít leszárítani a pattanásokat, miközben nyugtatja is a bőrt, így akár a mindennapi rutinodba is beépítheted!

Normaderm S.O.S. pattanások elleni ápoló VICHY 4799 Ft/20 ml

Itt keresd: gyógyszertárak

Mennyei zuhanyélmény flakonok nélkül

Végre hozzánk is megérkezett a hihetetlenül innovatív és egyben környezettudatos termékeiről ismert FOAMIE. Egy hipercuki német test és - hajápolási márka, melynek missziója, hogy megreformálja a test- és hajápolási rutinunkat azáltal, hogy minimálisra csökkenti a fürdőszobában felhasználásra kerülő műanyag mennyiségét és védi a környezetet. A márka termékei parabén- és szulfátmentesek, ráadásul minden vegán összetevőkkel és állatkísérletmentesen készül.

Shake Your Coconuts 2in1 mosakodó szivacs és tusfürdő FOAMIE 1820 Ft

Itt keresd: www.lovebrands.hu

Tisztíts és hidratálj egyetlen lépésben!

Ha az arctisztításban is a maximumra törekszel, hívd segítségül az új köntösbe bújtatott EUCERIN DermatoCLEAN [HYALURON] termékcsaládot, mely tagjai APG-komplex segítségével gyengéden és alaposan távolítják el a sminket és a felesleges faggyút, emellett a glüko-glicerol és a hialuronsav gondoskodnak a megfelelő hidratálásról és támogatják bőröd természetes egyensúlyát.

DermatoCLEAN [HYALURON] 3 az 1-ben Micellás arclemosó EUCERIN 3490 Ft/200 ml, DermatoCLEAN [HYALURON] kímélő arctisztító tej száraz, érzékeny bőrre EUCERIN 3490 Ft/400 ml

Itt keresd: gyógyszertárak

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője