GlamDrop: Világító szappan, tusfürdő slime és még megannyi elképesztő pipere vár rád!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha ősz, akkor bizony nem mehetünk el szó nélkül az egyik "legrémisztőbb" ünnep, a Halloween mellett, melynek közeledtével a boltok polcain is fel-felbukkannak a különböző limitált kiadású őszies illatokban pompázó cukiságok. Ugye nem csak mi rajongunk értük ennyire? Na jó, ezen kívül még megannyi csodás újdonság lapul a tarsolyunkban, így lássuk is az e heti GlamDropot, benne a legszuperebb beauty bevezetésekkel!

Ez rémisztően jó lesz!
Egyszerűen odáig vagyunk a LUSH idei halloween-i kollekciójáért! Ezek a kis szörnyek első ránézésre kissé ijesztőnek tűnhetnek, de hidd el: csak azon vannak, hogy elkényeztessenek. A limitált kiadású termékek között helyet kapott többek között egy elsőre meglehetősen undorító, de annál viccesebb tusfürdő slime, egy karamellába mártott zöldalma ízű ajakradír sőt, még egy kirobbanóan citrusos szellem-szappan is, ami világít a sötétben!

Boo! tusfürdő slime 4790 Ft/240 g
Toffee Apple ajakradír 2690 Ft
Ghost in the Dark szappan 2190 Ft/db
Itt keresd: www.hu.lush.com


Itasd meg a bőröd!
A hidratálás minden bőrtípus elsődleges igénye, hiszen a minimális vízhiány is késleltetheti a sejtek megújulási folyamatait, gyengítheti annak védelmi funkcióját. A DERMEDIC legújabb, pillekönyű emulziója kivételesen magas, 15%-os hialuronsav-tartalommal, mandulaolajjal és E-vitaminnal ápolja és feszesíti az arcbőrt és hidratációs szintjének 57%-os növekedését biztosítja már 15 perccel az alkalmazást követően. Bátran használhatod sminkalapnak is!

Hydrain3 Hialuro arcszérum 5489 Ft/30 ml
Itt keresd: www.fullcosmetix.hu

Vegán körömlakk? De még mennyire!
Az INGLOT a mai igényeket figyelembe véve, vadonatúj körömlakk, alap- és fedőlakk formulával állt elő, amely természetes összetevőkön alapul. Ezek a csodás színekben pompázó Natural Origin lakkok ugyanis nem csak szuper pigmentáltak és tartósak, de a bennük található bio ethylt és butyl acetát cukorrépából és cukornádból kerül előállításra ráadásul a színlakkok minimum 77%-ban, az alaplakk minimum 83%-ban, míg a fedőlakk 85%-ban tartalmaznak természetes összetevőket.

Natural Origin színlakk, alaplakk, fedőlakk 5990 Ft/db
Itt keresd: www.inglot.hu

Az élet most zajlik!
Ez az ABERCROMBIE & FITCH illatkülönlegesség olyan nők számára készült, akik szeretik megosztani barátaikkal az élet igazi, nyers és váratlan pillanatait. Akik filter nélkül is szabadon önmaguk mernek lenni, legyen szó játékosságról vagy hétköznapi eleganciáról. A fejjegyben található ínycsiklandó feketeribizli, rózsabors és pink lady alma, a szívjegyben fellelhető tubarózsa, magnólia és jázmin, valamint az alapban található cédrus és szantálfa fás jegyei pacsuli aromájával lettek megfűszerezve, így alkotva meg a tökéletes fás-virágos-gyümölcsös kombinációt.

Authentic Night Women edp 13990 Ft/30 ml
Itt keresd: www.douglasshop.hu

A tengerparti szellő érintése
Megérkezett a LOVE BEAUTY AND PLANET legújabb kollekciója, melynek különlegessége, hogy mindhárom termék speciális, 100%-ban óceánparti hulladékból készült flakonba került. A 92%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó Wave of Hydration tusfürdő segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, felfrissíteni és puhává tenni azt. a kényeztető hajápolásról pedig az eukaliptuszillatú Marine Moisture sampon és balzsam gondoskodik, melyek tengerialga-kivonatot, organikus kókuszolajat, valamint növényi alapú tisztító összetevőket tartalmaznak. Segítenek védeni, simává, bársonyosan puhává tenni hajad, és festett tincseken is alkalmazhatók.

Sampon és balzsam 1999 Ft/400 ml
Tusfürdő 1899 Ft/400 ml
Itt keresd: www.dm.hu

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője