Legszuperebb apák napi ajándékok stílusos apukáknak

2019.június.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hamarosan itt az apák napja, de aggodalomra semmi ok, hiszen a FOREO egy sor igazán "komoly" beauty-tech eszközt kínál, amelyekkel a legcsodálatosabb édesapákat meglephetjük! Válassz neki a menő, svéd designos, csúcskategóriás LUNA arctisztító készülékekből, vagy hajtsd fel a legmodernebb ISSA 2 fogkefét, hogy biztosan a Te ajándékod szóljon a legnagyobbat.

A választás megkönnyítése érdekében a FOREO összeállított egy listát azokról az ajándékokról, melynek minden menő apuka örülne.

ISSA 2 - Szónikus fogkefe dinamikus dual-designnal
Ár: 54 990 Ft

Ha szeretnéd apukádat fülig érő mosollyal látni, akkor ne keress tovább; itt az innovatív ISSA 2, amely a legjobb választás minden kütyü-kedvelő férfi számára. PTB polimer és a puha szilikon ötvözete található ebben a svéd designos, vízálló készülékben. Az ultra higiénikus, különleges hibrid kefefej és a T-Sonic™ pulzáció együttesen távolítja el a lepedéket, gyengéd masszázzsal kiegészülve, amely 16 sebességi fokozaton állítható. Egy töltéssel akár 365 napig használható, így édesapádnak egy pillanatra sem kell abbahagynia a mosolygást!

LUNA 2 for MEN - Arctisztító, pre-shaving, anti-aging készülék

Ár: 59 990 Ft

Az édesapák valamennyi arcápolási igényét kiszolgálja a LUNA 2 for MEN, T-Sonic™ arctisztító kefe. Ez az egyetlen szépségápolási eszköz, amire valaha szüksége lesz, hiszen a LUNA 2 egyszerre távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, könnyíti meg a borotválkozást és olyan fiatalos bőrt varázsol, mint régen volt, mielőtt apa "apa" lett. Ez a GQ díjas termék segít apukáknak fiatalosnak maradni csupán napi 2x2 percnyi kezeléssel.

LUNA Platinum for MEN - Páratlan luxus és 21. századi bőrápolás
Ár: 2 490 000 Ft

Azoknak az apáknak, aki a finomabb, elegánsabb dolgokat keresik az életben, a FOREO megalkotta a LUNA Platinum for MEN-t. Természetesen, mint a legtöbb dolognál az életben, itt is a belső számít, mely megkülönbözteti a LUNA Platinum for MEN-t a többi fantasztikus kistestvérétől. A készüléket nem egy, hanem két T-Sonic™ motor hajtja az optimális pulzálásért, amely a leghatékonyabb bőrtisztítást eredményezi. A szuper elegáns platina talpnak köszönhetően bármely királyi fürdőszobában megállja a helyét.

A FOREO termékek elérhetőek a FOREO weboldalán: www.foreo.com

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője