Olasz édesség és fagylalt ihlette a BVLGARI legújabb, limitált kiadású Omnia kollekcióját!

Szponzorált tartalom

2019.május.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szenvedélyed az olasz kultúra? Ha Rómára gondolsz, máris a divat és az elegancia jut eszedbe? A fényűzéssel és luxussal párosítható BVLGARI most kitalálta számodra a tökéletes kombinációt: a gyümölcsös, virágos és klasszikus alapú illatokat az olasz édességekkel párosította új parfümkollekciójában!

Idén tavasszal mutatja be a BVLGARI az új, izgalmas #CHOOSEYOURTREAT nevű kampányát (Válaszd ki az élvezeted!). Az új kampány vezeti be az Omnia parfümkollekciót, amelynek minden illata kényeztetésre invitálja a hölgyeket a világ minden részéről.

Az olasz édesség és fagylalt iránti szeretet inspirálta új kollekcióban a Bvlgari egy olyan tömény, római gyönyört álmodott meg, ahol az Omnia illatok édessége, ragyogása és bon-bon formájú csomagolása tökéletesen beleolvad a színkavalkádos sütemények környezetébe. A lédús grapefruit és gránátalma gazdagsága, a porhanyós rózsa és a fenséges vanília belégzése provokálja csak igazán az érzékeket. Ez az élménydús illat a #CHOOSEYOURTREAT kampány részeként március végétől debütál a @bulgariparfums oldalon. Az Omnia Kollekció játékosságát a jégkása, a fagylalt, a torta tartó állvány és csillogó cukorkás pohár adja.

És hogy milyen illatok közül is válogathatsz? Mutatjuk!

Az a href="https://gemadhu.hit.gemius.pl/hitredir/id=ndzgjP92fz5wHZUCs2dEd5R8XteuugdT4pEGc0o49ZH.H7/stparam=tnjegldkqz/fastid=mfzdatdlllrefzaimgsxewvbqklg/nc=0/url=https://https://www.douglasshop.hu/c/parfuemoek/noi-parfuemoek-es-kiegeszitok/noi-illatok/?p=1=1=60=25=0=92990">Omnia Crystalline

Az Omnia Coral parfümben az üde, hibiszkuszos jegyeket egy kis gránátalmával bolondították meg, igazi játékos kisugárzást nyújtva neked, ha ezt választod.

Az a href="https://gemadhu.hit.gemius.pl/hitredir/id=ndzgjP92fz5wHZUCs2dEd5R8XteuugdT4pEGc0o49ZH.H7/stparam=tnjegldkqz/fastid=mfzdatdlllrefzaimgsxewvbqklg/nc=0/url=https://www.douglasshop.hu/c/parfuemoek/noi-parfuemoek-es-kiegeszitok/noi-illatok/?p=1=1=60=25=0=92990">Omnia Pink Sapphire

És végül, de nem utolsó sorban ott van az a href="https://gemadhu.hit.gemius.pl/hitredir/id=ndzgjP92fz5wHZUCs2dEd5R8XteuugdT4pEGc0o49ZH.H7/stparam=tnjegldkqz/fastid=mfzdatdlllrefzaimgsxewvbqklg/nc=0/url=https://www.douglasshop.hu/c/parfuemoek/noi-parfuemoek-es-kiegeszitok/noi-illatok/?p=1=1=60=25=0=92990">Omnia Amethyste

Mindegyik Omnia kollekciós illat 65 ml-es üvegben és egy elegáns, izgalmas limitált kiadású dobozban érkezik. Viszont érdemes hamar lecsapnod a kedvencedre, mert a Bvlgari Omnia kollekciója csak korlátozott ideig érhető el az üzletekben. Szóval, ha bármelyik is megragadta a fantáziádat, #CHOOSEYOURTREAT, gyere vissza a többiért is, mielőtt az édes, limitált kiadású illatok mind elfogynak.

Most te döntesz: omnia aut nihil, vagyis mindent vagy semmit!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője