Olaszországba mennél a nyáron kevés pénzből? Elérhetőbb, mint gondolnád!

Szponzorált tartalom

2019.április.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az érett tavasz tipikusan az az időszak, amikor egyre többet gondolunk a nyárra. A tél hidege lassan emlékké halványul, és bőrünk ezerrel szívja be a napból áradó meleget és D-vitamint. Egyre gyakrabban hangzanak el az első kérdések is a nyárról. Nos, te hova mész nyaralni?

A nyaralással, utazással kapcsolatban mindenkinek más ugrik be, más kép lebben fel a lelki szemeink előtt. Van, aki a városnéző túrákon érzi jól magát, mások a természetben frissülnek fel, megint csak mások gasztro-túrát, vagy inkább tengerparti henyélést terveznek a pálmafák alatt, koktéllal a kézben. Persze a legjobb, ha mindezt egy helyen megkapjuk, nemigaz?

Szóval tervezgetsz, készülődsz, foglalsz. Ám ahogy közeledik a régóta várt pihenés, úgy gondolhatsz egyre gyakrabban a ruhatáradra, kellékeidre is. Az a ruha már ezeréves, ennek kikopott az ujja, ez a gatyó meg már túl bő vagy túl szoros, sőt, a fazonja ki is ment a divatból! A sminkes asztalodat se hagyd ki a leltározáskor, nehogy az utolsó pillanatban döbbenj rá, hogy kifogyott a kedvenc rúzsod vagy hidratáló krémed, állandóan kitörik a szemceruzád hegye, testápolóból is kellene egy új eresztés, vagy a púderedből már csak morzsák maradtak. Hiába, egy kis shoppingtúra mindig jól jön, ráadásul jót tesz testnek, léleknek is!

Van egy szuper hírünk!

A helyzet az, hogy tapasztalatok igazolják: ha egy nő betéved egy drogériába, mondjuk "csak egy samponért", sok esetben bizony egy kisebb kupacnyi termékkel a kosarában távozik a pénztártól. És miért ne köthetnéd össze a kellemest a szükségessel? Egy kis felújítás, egy kis shopping és egy szuper ajándék, akár egy ingyen kiruccanás a csajokkal a lenyűgöző Milánóba!

A játékban résztvevő termékek listáját is megtalálhatod a nyereményjáték oldalán, a vásárlás után pedig csupán annyit kell tenned, hogy feltöltöd a blokk AP kódját vagy az online rendelési számot a nyerotavasz.dm.hu oldalra. És máris benne vagy az értékes ajándékok lehetséges tulajdonosai között!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője