8+1 hatékony szempilla szérum a drámai pillantásokért

Kevés nőnek adatik meg, hogy a szempillái kellőképpen hosszúak, csodásan felfelé íveltek, és mindemellett még ébenfeketék is legyenek. A szempilla-göndörítő és a szempillaspirál viszonylag gyorsan és sokat turbózhat a pillákon, és szerencsére van egy olyan eszköz is a kezünkben, amelyhez a szempillák hosszúságának növelése érdekében fordulhatunk.

Íme a legjobb szempilla szérumok, ha igéző tekintetet szeretnél varázsolni magadnak
Íme a legjobb szempilla szérumok, ha igéző tekintetet szeretnél varázsolni magadnak
Fotó: IMaxTree/Glamour

Sajnos nem tudunk teljes vállszélességgel az épített műszempillák mögött állni, ugyanis ha hordtál már ilyet, te is tudod, hogy a saját szempilláid csúnyán megsínylik az ideig-óráig tartó szépséget. Ha alapjáraton úgy érzed, hogy rövidek és vékonyak a szempilláid, vagy ha éppen most szabadítottad fel a szemeid a tartós műszempilla rabságából, szükséged lehet valamire, amivel viszonylag rövid idő alatt tudod regenerálni és növekedésre serkenteni a pilláid, ez pedig nem más, mint a szempilla szérum.

A GLAMOUR szépségszerkesztői most összeszedték neked azokat a szempilla szérumokat, amelyek tényleg hatékonynak bizonyulnak, már néhány hetes használat után látványos eredményt lehet elérni velük. Válogatásunkban mindenki talál a saját pénztárcájának megfelelő készítményt, nézzük, melyekből érdemes kiválasztanod az igazit!

Csodaszer egy apró tubusban

A szempillák állapotát sok tényező befolyásolhatja. A legalapvetőbb, ami miatt elvékonyodnak és akár hullani is kezdenek, az az idő előre haladása. Ez egy természetes folyamat, ami ugyanúgy megtörténik az arcon lévő szőrzettel, ahogyan a hajjal is. Másodszor a mindennapi sminkviselés, a nagyon intenzív, sok rétegben használt szempillaspirál, majd ennek az eltávolítása ugyanúgy próbára teszi a pillákat, esetleg elvékonyodhatnak és a szokásosnál több pillát veszíthetünk. Harmadszor pedig a már fent említett tartós beavatkozások, mint például az épített műszempilla vagy a szempilla göndörítés, másnéven lifting olyan vegyszerekkel és eljárásokkal érik el a kívánt hatást, ami végső soron rengeteget árt a szőrszálaknak.

Sok tényező befolyásolhatja a szempillák állapotát
Fotó: IMaxTree

Szerencsére a szempilla szérum egy olyan eszköz a kezünkben, amellyel viszonylag rövid időn belül regenerálhatjuk az igénybe vett pillákat, valamint akiknél alapjáraton rövidek és vékonyak a szálak, az ő esetükben is látványos változásokat lehet elérni.

Ezért váljon a rutinod részévé a reggeli arcmasszázs

Hogyan működik?

A szempilla szérumokat érdemes kúraszerűen használni, és körülbelül 4-6 hét után lehet észrevenni a hatásukat. Általában olyan ápoló összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik a szőrzet növekedését és növelik a külső behatásokkal szembeni ellenálló képességet is. Így használd:

  1. Minden este alaposan mosd le a sminked! Ha hozzászoktál a nagyon gyors és hatékony lemosókhoz, most egy időre jobb, ha félreteszed őket: válassz egy olyan sminklemosót, ami kíméletes a bőrödhöz és ezáltal a szempilláidhoz is, lehetőleg olajos bázisú, így egy előzetes hidratálást biztosít!
  2. Miután túl vagy a bőrápolási rutinod utolsó lépésén is, egy leheletvékony rétegben kend fel a szérumot a szempillák felső tövébe, és igény szerint az alsóba is! A legtöbb termék szembarát, de jobb, ha óvatos vagy!
  3. Hogy biztosra mehess, ismételd meg reggel is a folyamatot, mielőtt kisminkeled magad!

Íme 8+1 szuper szempilla szérum minden árkategóriából, ha drámai, hosszú szempillákra vágysz:

Ez is érdekelhet

Kulcsár Edina álomszép nevet adott kislányának – ráadásul a jelentése is különleges

Kulcsár Edina álomszép nevet adott kislányának – ráadásul a jelentése is különleges

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói