Tudatos bőrápolás fillérekből: ez a márka a beautyguruk kedvence

2020.május.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az elmúlt évek egyik legnagyobb robbanása a kozmetikai piacon a The Ordinary márka volt. Eddig soha nem látott kedvező árakon, a legjobb hatóanyagokat (pl: retinol, C-vitamin) nagy mennyiségben kínálja a vásárlóknak. Kim Kardashian és még rengeteg másik nagy beauty guru kedvence lett rögtön.

A márka a kanadai DECEIM cég alá tartozik, termékeik többsége illatmentes, nem tesztelnek állatokon. Letisztult, elegáns csomagolást kaptak a termékek, ami jól tükrözi a márka mentalitását is. Nincs olyan bőrprobléma amire ne lenne legalább egy szuper termékük.

A professzionális bőrápoló család ellepte a közösségi médiát, kozmetikusoktól a laikusokig mindenkit meggyőzött természetes összetevőivel, és az egyes szérumok profin összerakott tartalmával.

A termékek nevei teljesen mások, mint amiket eddig megszoktunk. A különböző szérumok neve a hatóanyag, ami benne található. Elsőre elég bonyolultnak tűnhet, de ha az ember utána olvas, kap egy pontosabb, tudományosabb képet arról, hogy pontosan mit is kenünk az arcunkra.

A márka teljesen a megfizethető kategóriába tartozik, már 2000 Forint körül beszerezhetőek a termékeik. Nem költenek reklámokra, egyedül a közösségi médiát használják a márka promózásaként, így a termékeiket olcsóbban tudják adni. Ők a legjobb példa rá, hogy a minőség nem csak a luxus márkáknál találhatóak meg. Ezáltal teljesen forradalmi dolgot tettek a beauty világában. Akkora rá a kereslet, hogy rengeteg külföldi webshop-ban állandó készlethiány szokott lenni.

A DECIEM oldalán rengeteg hasznos információ megtalálható, hogyan is használjuk a szérumokat, hámlasztókat, hogy az egyes termékeket mivel lehet vegyíteni, vagy hogy reggel vagy este érdemes őket használni. Ha el szeretnéd kezdeni a tudatos bőrápolást, de eddig az anyagiak miatt nem tetted meg, akkor a The Ordinary a te márkád lesz.

Elhoztuk, a legtöbbet eladott termékeiket, de ezeken kívül még számtalan másik csúcsszuper dolgot tudsz tőlük beszerezni.

Top 5 kedvenc The Ordinary termék:

1. Niacinamide 10% + Zinc 1% 2290 Ft/30 ml

Kifejezetten kombinált, zsíros és problémás bőrre készült. Segíti a pattanások, bőrhibák, eltömődött pórusok elleni harcot és egyensúlyba hozza a faggyútermelést.

2. Azelaic Acid Suspension 10% 2690 Ft/30 ml

Minden bőrtipusra ajánlott. Hatásos pattanások, pattanás utáni foltok és rosacea esetén. Segít a folthalványításban, javítja a bőr minőségét.

3. Granactive Retinol 2% Emulsion 3490 Ft/30 ml

Felveszi a harcot a bőröregedés jeleivel, segít a finomvonalak és a ráncok csökkentésében, egyenletesebbé és feszesebbé teszi a bőrt.

4. Natural Moisturizing Factors + HA 2290 Ft/30 ml

Egyáltalán nem zsíros, könnyen beszívódó hidratálókrém. Csökkeni a vízhiányt, erősiti a bőr természetes védőrétegét és fokozza a bőr hidratáltságát.

5. Hyaluronic Acid 2% + B5 2490 Ft/30 ml

Minden bőrtipusra ajánlott. Erősíti a bőr természetes védőrétegét, fokozza a hidratáltságot és a szérum fölé kent hidratálókrém hatását.

A termékeket megtalálod a skinsmart.hu és a tinamu.hu webshopokban.

Szöveg: Tóth Gréta

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője