You x Max Factor: eljött a szépségápolás új korszaka

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Valljuk csak be, aligha van köztünk olyan, akinek, ha csak egy röpke pillanatra is, ne fordulna meg a fejében milyen jó lenne olyan szépnek és formásnak lenni, mint a reklámokban szereplő modellek. Ne aggódj, a való életben ez a fajta tökéletesség nem létezik. Nem is csoda, hogy egyre több nő számára nyer új értelmet a szépség fogalma és ahelyett, hogy a monitor előtt áhítoznának, a körülöttük élőktől merítenek ihletet.

A Max Factor az elmúlt 5 év legnagyobb, az egész világra kiterjedő szépségtanulmányában a világ 10 országában 26.000 nőt kérdezett meg és arra a felismerésre jutott, hogy a nők egy lényeges csoportjának a szépségről alkotott elképzeléseit a szépségipar nem támogatja. Számukra a smink már nem azt a célt szolgálja, hogy átalakítsa őket, hanem hogy előnyösebbé tegye vonásaikat, és hogy önmagukból a legjobbat tudják kihozni.

Ezek a sminktrendek hódítanak most a vörös szőnyegen!

Ezek a sminktrendek hódítanak most a vörös szőnyegen!

Nézd meg a kampányvideót:

You X Max Factor kampányával a Max Factor mostantól középpontba helyezi ezeket a nőket és a szépségipar új korszakát hirdeti meg: szépség mély tartalommal. Larion Oscar, a márka sminkmestere megmutatja, hogyan emeld ki szépséged néhány egyszerű lépéssel!

Íme előtte:

Első lépés

Egységesítsd bőröd színét a Facefinity Compact, matt hatású púderes alapozóval. Az új formula SPF20-as fényvédőt is tartalmaz, illatanyagmentes így az érzékeny bőrűek is használhatják. Olaj-elnyelő púderszemcséi, tartós gyöngy részecskéi finoman gördülnek a bőrödön, tökéletes könnyedséggel vihető fel, szivacs applikátora pedig hibátlan eredményt biztosít, nem beszélve a gyorsaságról – akár 10 másodperc is elég a művelethez. A Facefinity Compact minden szépségszükségletedet kielégíti, hiszen a púder végső, finom simítása találkozik benne a tartós alapozóval. Most 4 szín közül választhatsz - hétköznapokon akár önmagában is használhatod a közepes fedésű púdert, ha pedig extra fedésre vágysz, viselheted a folyékony alapozóréteg fölött. A Facefinity Compact tökéletes társad a mindennapokban, ez az apró mattító zseni ugyanis minden táskában elfér.

Facefinity Compact púderalapozó MAX FACTOR 4990 Ft

Második lépés

Emeld ki arcod legszebb részeit a Miracle Contouring arckontúrozó palettával. Először a bőrszínedtől 1-2 árnyalattal világosabb, krémes felemelő árnyalattal világosítsd ki háromszög alakban a szem alatti területet, tegyél egy keveset a szemzugba és a szemöldökcsontra. Pillanatok alatt eltűnnek a fáradtság jelei. Még előnyösebb lehet megjelenésed, ha a bőrszínedtől 2-3 árnyalattal sötétebb kontúrszínt a homlokod két oldalára satírozod, tegyél egy keveset az arccsont alá és az állvonalra, majd ujjaddal kontúrmentesen masszírozd össze az alapozóval.

A Miracle Contouring Paletta krémes, könnyű, tartós összetétele biztosítja az ultrakönnyű eldolgozást, így már kezdő kontúrozóként is alkothatsz sztárokhoz illő, ugyanakkor természetes megjelenést.

Miracle Contouring kontúrpaletta MAX FACTOR 9999 Ft

Harmadik lépés

A Miracle Glow Duo krémes highlighterét satírozd az arccsontodra, tegyél egy keveset a szemzughoz és ha teltebb ajkakat szeretnél, akkor a kupidóívre, majd ujjaddal finoman masszírozd össze a kiemelt területeken és arcod azonnal felragyog. A duo formula ráadásként bőrtökéletesítő és hidratáló hatású, amellett, hogy lehetőséget ad számodra, hogy dönthess a természetesen sugárzó, illetve az intenzíven ragyogó bőr között. A Miracle Glow Duo magával ragadó, üde külsőt kölcsönöz – a varázslat reggeltől egészen késő estig kitart.

Miracle Glow duo highlighter paletta MAX FACTOR 3199 Ft

Negyedik lépés

Szempilláidat a vitaminokkal és napraforgómag viasszal kifejlesztett, Dark Magic, dúsító szempillaspirállal koronázd meg. Ez a bravúros sminkszenzáció – különleges összetételének köszönhetően – nem kenődik el, speciális keféje másodpercek alatt egyenletesen vonja be a pilláidat, drámai szépségű, látványos és szuper gyors eredményt biztosít. Puha, ergonomikus kialakításával a Dark Magic szempillaspirál tökéletesen illeszkedik az ujjaid közé, tehát a használata is kényelmes - Igazi varázskellék a sminktáskádban.

Dark Magic szempillaspirál MAX FACTOR 4699 Ft

Ötödik lépés

Ajkad érzékien telt kinézetéhez válaszd az új Colour Elixir Lip Cushiont, az E-vitaminban és pigmentekben gazdag ajakfényt. Ha sietsz valahova és csak egy perced van magadra, akkor is tökéletes, ragyogó ajkakat varázsolhatsz magadnak ezzel a különleges sminkújdonsággal. A Colour Elixir Lip Cushion rendelkezik a puha tapintású, párnás, precíziós applikátorral, amely könnyedén siklik az ajkaidon. Az ajakfény, építhető formulájával több választást is kínál számodra: a mindennapokon visszafogottabb, finom glamúrral hódíthatsz, a különleges alkalmakon drámai, mondén, teltebb, tónusokkal.

Colour Elixir Cushion szájfény (030) MAX FACTOR 3199 Ft

És íme utána:

A Max Factor újdonságait keresd a drogériákban és hipermarketekben!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Egész életemben szerelmes voltam a lányokba” - Billie Eilish a szexualitásáról vallott

„Egész életemben szerelmes voltam a lányokba” - Billie Eilish a szexualitásáról vallott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)