13 igazán jó pasi a filmekből, akikbe te is biztos szerelmes voltál

2016.január.19.

Ha rossz a kedved, szerelmi csalódás ért, vagy csak szimplán olyan hangulatban vagy, nincs is jobb, mint megnézni egy romantikus filmet.

Azért valljuk be, minden nő szeret álmodozni a Nagy Ő-ről, és pontosan tudja, melyik filmben látta már őt. Kiválasztottuk azokat a pasikat kedvenc romantikus filmjeinkből, akik közül bármelyiket könnyedén megirigyelheted filmbeli partnerétől. Biztos te is szerelmes voltál beléjük tini korodban, nekünk igazán beismerheted.

Kimaradt a kedvenced? Te kit vennél még fel a listára? Írd meg nekünk!

Noah - Szerelmünk lapjai
Ryan Gosling a női ideál, már szerelmünk lapjaiban is meghódította minden nő szívét. A romantikusnál romantikusabb cselekedetei a női szívek ezreit hódítja meg. A levelek, amiket egy éven keresztül minden nap küld, a támogatás és küzdelem, amit a haláluk napjáig folytat, a legcsodálatosabb szerelmet írja le.

Ollókezű Edward

Ollókezű Edwardnál is ki kell emelnünk mindenképpen a hűséget és odaadást. Johnny Depp azért valljuk be, még ilyen szerepben is nagyon szexi. A Kim iránt érzett szerelme sajnos bajba sodorja, de ha valakit szeretünk, bármit megteszünk érte, nemde?

Josh - Spinédzserek

Paul Rudd ennél talán a Jóbarátokban alakított jobb pasit. És időközben egy hajszálat sem öregedett. Oké, kicsit fura, hogy egy ponton tesók is voltak Cherrel, de még ettől is el lehet tekinteni, hiszen végülis nem rokonok, és annyira kedves, védelmező barátja volt Chernek, ki ne zúgna bele?

Jack Dawson - Titanic

A világ egyik legromantikusabb filmjében Leonardo DiCaprio elrabolja minden nő szívét. Rose családja makacssága ellenére, a fiatalok egymásba szeretnek. Minden nő olyan férfira vágyik, mint Jack, aki az életét és feláldozza szerelméért.

Aaron Samuels - Bajos csajok

Kétségtelen, a haja annyira jól áll hátrafésülve. Lehet, hogy belefutott egy olyan nőszemélybe, mint Regina George, de ki ne követne el hibákat a szerelmi életében, főleg ilyen fiatalon? Azok a barna szemek, és az ajkai… Cady-nek esélye sem volt!

Henry Roth - 50 első randi

A súlyos balesetet szenvedett Lucy, akinek sajnos olyan mértékben megsérült a rövidtávú memóriája, hogy éjszaka az aznap történt dolgok kitörlődnek belőle, nehéz helyzet elé állítja Henry Roth-ot. A fiú azonban hősiesen minden nap, újra és újra meghódítja Lucy szívét. Ennél meghatóbb és csodálatosabb dolgot el se tudnánk képzelni!

Patrick Verona - 10 dolog, amit utálok benned

Ahogy Heath Ledger Julia Styles-nak szerenádozik, teljesen kimeríti a romantika fogalmát. Főleg, hogy szerelmük hosszú háború után lobban csak lángra, majd szinte ismét ki is fullad. Te is egy ilyen pasira vágysz ugye a lelked mélyén, akit amikor utálsz, akkor is szeretsz?

Edward Cullen - Alkonyat

A természetfeletti szerelem mindig bámulatos tud lenni a filmvásznon. Mindannyian tudjuk, hogy az elérhetetlen sokszor a legizgalmasabb és a legszexibb. Ilyen Edward Cullen is, aki mások elmondása szerint nem randizik, nincs barátnője, de Bella mégis belopja magát szívébe.

Woodchuck Todd – Könnyű nőcske

Ha neked is már túl sok volt Dan Humphrey a Gossip Girlben, főleg miután kiderült, ő a legnagyobb pletykafészek, akkor hatalmas felüdülés lesz majd Woodchuck Toddként Emma Stone oldalán. Penn Badgley olyan fiút alakít a filmben, akivel akár tényleg találkozhatsz is a való életben, és pont ettől lesz olyan csodálatos.

Ben - 7 élet

Ha esetlég még nem láttad a filmet, mindenképp nézd meg! Will Smith karaktere ugyanis elképesztően magával ragadó. Nemcsak azért, mert mindenkin segít, akin csak tud, hanem mert képes szerelméért BÁRMIT megtenni. Garantáltan sírós film!

Mark - Igazából szerelem

Valljuk be, az Igazából szerelemben nagyon sok a romantikus szál, talán mégis Marknak eltitkolt érzelmei a legszomorúbbak mindezek közül – van valami felettébb romantikus a beteljesületlen szerelemben. A Walking Dead sztárjának a Keira Knightley által alakított Juliet iránt táplált titkos szerelmével, majd későbbi vallomásával minden lány szívébe belopta magát.

Gerry - P.S. I Love You

A tragédiával kezdődő filmben, ha csak a film elején is, de Gerard Butler karaktere elképesztően természetes, és csodálatos is egyben. A veszekedős jelenet a film elején mindent elárul egy valóban tökéletes férfiről és kapcsolatáról feleségével. És azok a levelek… Már most könnybe lábad a szemünk tőle.

Landon Carter – Séta a múltban

Landon igazi rosszfiú, aki csak ki akarja használni a szegény, szűz lányt jósága miatt. És hát, persze, hogy beleszeret, és az utolsó pillanatig kitart mellette. Nincs is ennél meghatóbb történet, no meg annál, ha a fiúd egy csillagot nevez el rólad.

Ez is érdekelhet

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről