15 év börtön vár a legbunkóbb valóságshow-sztárra

2018.január.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Volt egy hőskor, amikor tényleg mindenki nézte a valóság show-kat, nem tudjuk, ki hogyan van vele, de mi már jó ideje ráuntunk, talán akkoriban, amikor az MTV jóvoltából kiderült, hogy milyen mélyre is lehet levinni a színvonalat ezen a téren.

Mike The Situation Sorrentino
Fotó: Rexfeatures

A 2009-től 2012-ig futó Jersey Shore a maga nemében úttörő vállalkozás volt, az olasz-amerikai fiatal társaság mindennapjait bemutató reality az úgynevezett guido életformát kívánta bemutatni a nagyközönségnek. Ennek lényege nagyjából abban foglalható össze, hogy a külsőségen kívül semmi nem számít igazán. A külsőségek azonban már önmagukban is eleve eltorzítottak voltak, és a szereplők nem csak testalkatukkal, hanem a nagyjából minden addigi szintet alulmúló érzelmi és értelmi szintjükkel lógtak ki a szokásos valóság show-k kínálatából. A Jersey Shore elsőre döbbenetet váltott ki a nézőkből, azután végül mégis mindenki ottmaradt a képernyő előtt, valahogy delejező volt a széria alpárisága. Ugyan persze gyorsan kiderült, hogy ami mélypontnak tűnt, azt még alul lehet múlni, de valójában a Jersey Shore ennek a műfajnak a tökéletes lezárása lehetett volna, hogy a valóság show-k túlélték a dzsigolók kalandjait, az valójában egy fatális balszerencse lehet csak.

Pauly D és The Situation a régi szép időkben:

Pauly D és The Situation a Jersey Shore egyik részében

Olvastad már? Itt a nagy Kardashian-kisokos

Nemrég éppen arról lehetett hallani, hogy újra összeáll a Jersey Shore gárdája, hogy egy újabb évadban riogassák a tévénézőket, azonban úgy tűnik, hogy Sammi mellett a Mike "The Situation" Sorrentino sem lesz majd ott a forgatáson. A kigyúrt (bár minden fiú alaposan kigyúrt volt) vezérbika ugyanis feltehetően hamarosan a rács mögé kerül. Az amúgy balhés híresség keveredett már kocsmai verekedésbe, azonban nem hirig természete juttatja börtönben, hanem az, hogy a Jersey Shore-ban keresett gázsija után mintegy 9 millió dollárnyi adót felejtett el befizetni. A legendás The Situation akár 15 év börtönt is kaphat, igaz egyelőre arra hivatkozva védekezik, hogy az ilyen dolgokhoz nem nagyon ért, amit mi készséggel el is hiszünk neki. Belegondolni is rémisztő másrészt, hogy mennyit kereshetett ezzel a pályafutással a bunkóságából élő sztár, ha csak az elmaradt befizetés összege ilyen hihetetlen summa.

Az izmai mellett a tánctudását is megmutatta a Dancing with The Stars műsorban Mike, csak adót felejtett el fizetni:

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője