Ansel Elgort színészt durva szexuális zaklatással vádolják, a sztár nyilvános közleményben válaszolt

2020.június.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Néhány napja a Gabby név mögötti felhasználó elég megrázó bejegyzést tett közzé Twitteren. A lány azt állítja, hogy 17 éves korában Ansel Elgort színész szexuálisan zaklatta. A Twitter oldalát azóta deaktiválták, de természetesen az internet nem felejt, és rögtön futótűzként terjedt a vád a közösségi médiában.

Ansel Elgort
Fotó: Getty Images

A Buzzfeed News riportja szerint Gabby azt állítja, hogy annak idején találkozott a színésszel, miután az megadta neki a privát Snapchat felhasználóját, ahol meztelen képeket kért tőle. Amikor pedig találkoztak, akkor elég rettenetes körülmények között veszítette el Ansel Elgorttal a szüzességét. "Elvesztettem a józan eszem, teljes sokkban voltam, nem tudtam elmenni onnan… azt a benyomást keltette velem, hogy a szexnek ilyennek kell lennie". Gabby még azt is állítja, hogy Elgort édeshármast akart vele és egy táncos barátnőjével közösen, továbbá screenshotokat is közölt, ahol elvileg a színésszel csetel.

Woman comes forward with sexual assault allegation against #AnselElgort:
“I was only 17.” pic.twitter.com/NofXkxVSpn
mdash; Pop Crave (@PopCrave) June 19, 2020 src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Justin Biebert szexuális bántalmazással vádolja egy ismeretlen nő

Justin Biebert szexuális bántalmazással vádolja egy ismeretlen nő

Nem sokkal később Ansel Elgort Instagramon tett közzé egy nyilatkozatot, amiben a vádakat tagadja: "Nem állíthatom, hogy értem Gabby érzéseit, de egyszerűen nem ez történt", írta a színész. "Sohasem tettem és soha nem is bántalmaznék senkit. Ami igaz, hogy 20 éves koromban, 2014-ben New Yorkban teljesen legális körülménye között és közös beleegyezésen alapuló rövid viszonyom volt Gabbyvel. Sajnálatos módon nem kezeltem túl jól a szakítást. Nem válaszoltam neki többet, ami gyerekes és gonosz dolog. Tudom, hogy ez a késői bocsánatkérés nem ment fel az eltűnésem okozta sérelmek alól", majd hozzátette: "Most, hogy visszatekintek a múltamra, elszörnyedek és borzasztóan szégyellem azt, ahogy viselkedtem. Őszintén sajnálom".

Nos, Gabby a történetet azért tette közzé, mert szerette volna ezáltal tudatni, hogy akivel hasonló dolog történt, az nincsen egyedül, és hangsúlyozta, hogy nem szenzációt akar ezzel a sztorival kelteni. Viszont amennyiben valóban úgy történt az eset, ahogyan állítja, addig sajnos nem lehet a Nyomd, Bébi, nyomd! és a Csillagainkban a hiba sztárját hivatalosan is vád alá helyezni, ameddig nem tesz erről feljelentést a rendőrségen.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője