Ariana Grande a legféltettebb titkait árulta el Mac Millerről, és manchesteri robbantásról

2019.július.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Februárban Ariana elfoglalta az első három helyet a zenei toplistákon Amerikában, amit utoljára a Beatles volt képes elérni 1964-ben. Az énekesnő hírneve egyre csak nőtt az évek során és mára ő lett az Instagram második legkövetettebb személye, Cristiano Ronaldo után. Nemrégiben Thank U, Next címmel kiadott albuma is hatalmas sikert aratott a rajongók körében, amit hihetetlen sebességgel, összesen 2 hét alatt, írt meg és vett fel a stúdióban. Ariana most a Vogue címlapjára került, és egy nagyon megható interjút adott a magazinnak.

Ariana Grande a turnéja során több, mint 40 városban lépett fel, amire így emlékezett vissza:

"Természetesen mivel egy kicsit szélsőséges vagyok, ezért elvállaltam a turnét. Viszont hihetetlenül nehéz volt minden este átélni a dalok által hordozott mély érzéseket."

Ariana köztudottan nem annyira kedveli a strandokat és a meleget, inkább a felhős, hideg és nyirkos időben érzi jól magát. Ennek ellenére egy hatalmas házat birtokol Beverly Hillsben, de általában Tommy Brown, Ari jó barátja és a Thank U, Next rendezője otthonában lehet megtalálni az énekesnőt. Az időjárás megvitatása után elérkezik egy komolyabb téma, ami megérinti Arianát. A Coachella fellépését és a fesztiválos élményeit meséli el, ami ex-barátját, Mac Millert (igazi nevén: Malcolm McCormick) juttatja az eszébe.

Mac Miller és Ariana:

"Sosem voltam az a nagy fesztiválozó, igazából nem nagyon gondolkodtam azon, hogy menjek ilyen eseményekre. Először akkor voltam a Coachellán, amikor Malcolm koncertjét mentem megnézni és hihetetlen jó élménynek éltem meg. Ezután pedig a következő évben is ellátogattam a fesztiválra, de az már inkább csak felkavaró volt. Eszembe juttatta az egy év alatt történt szörnyűségeket."

Ariana karrierje a fénykorát éli, míg magánélete kevesebb pozitív élménnyel bővült az elmúlt évek folyamán. Először 2017-ben Manchesterben a turnéja egyik állomásán terroristák robbantottak és 23 ember életét vesztette. Ez teljesen összetörte az énekesnőt:

"Összetörtem. A szíven teljesen darabokra tört, egyszerűen nincsenek rá szavak."

A tragédia után Ariana rendezett egy jótékonysági koncertet, ahol rengeteg sztár és zenekar csatlakozott hozzá, például Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus és Justin Bieber is.

A következő év tavaszán pedig kiadta a No Tears Left to Cry című albumát és az ezen szereplő dalok nagyrésze a manchesteri robbantás áldozatainak szól. Mac Miller halála és szakítása Pete Davidsonnal még jobban a padlóra vitte Arianát. Ennek ellenére az énekesnő próbál minél pozitívabb maradni és élvezni az elért sikereket és a számára fontos dolgokat:

"Örülök és megbecsülöm a velem történt gyönyörű dolgokat és próbálok nem félni azoknak az elveszítésétől."

Ariana Grande viaszszobrát utálják a rajongók

Ariana Grande viaszszobrát utálják a rajongók

Ariana Grande Floridában nőtt fel, egy mediterrán stílusú otthonban. Ari kiskorában rengeteget énekelt az édesanyával, Joan Grande-val, és számos régi musicalt nézett meg vele. Karaokéjukon legtöbbször Whitney, Madonna, Mariah, Celine, Barbra számait játszották. Ariana hihetetlenül ismerté vált a beszélgetős műsorok miatt, ahol egyszer Celine Dion hangját utánozta le szinte hibátlanul.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BwHpHnygf3M/" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon Do you think she killed this song? #titanic #coversong #latelateshow #arianaceline #celinedion #arianagrandeedits #lovesongs Best videos from late shows #10071; (@lateshowprime) által megosztott bejegyzés, Ápr 11., 2019, időpont: 7:57 (PDT időzóna szerint)

14 évesen kapott egy szerepet a Broadway-en. A show vége után pedig a Nickelodeonhoz ment át és a V, mint Viktória című sorozatban játszott. Ariana Így emlékezett vissza erre az időszakra:

"Sosem tudtam elképzelni magamat színészként. Viszont amikor 14 évesen arról beszéltem, hogy R&B zenét akarok csinálni, akkor teljesen hülyének néztek. Azt javasolták, hogy inkább vállaljak el szerepeket és várjak, amíg idősebb leszek és már tudni fogok olyan zenét készíteni, amilyet szeretnék. Szóval ezt tettem és így kerültem a Nickelodeonhoz."

19 évesen pedig beindult zenei karrierje, ami azóta is szárnyal. Az évek során rengeteg támadás érte Arianát a stílusa miatt. Sokan kritizálták a fellépésein viselt szetteket és emiatt kialakítottak egy hamis képet az énekesnőről. Ez a nagyban rányomta a bélyegét Ariana karrierjére. Ari elmondása szerint az első kettő albumnál nem bontakozhatott ki teljesen:

"A számok felét magam miatt csináltam, a másik felét pedig a pop zenében való helyem megszilárdítása miatt."

Ariana a manchesteri támadás óta a stúdióban talál nyugalomra. A sok veszteség utáni időszakról Ari így beszélt:

"Nem igazán emlékszem arra az időszakra, mivel annyira szomorú voltam és sajnos sokszor részeg is. Nem emlékszem, hogyan kezdődött és mikor ért véget, arra pedig főleg nem, hogyan lett hirtelen ott az a 10 dal."

Tommy brown szerint az utolsó albumon szereplő számok igaziak és mély érzelmek állnak mögöttük. Miller fanjai közül voltak, akik Arianat okolták a sztár rapper halála miatt. Természetesen ez felzaklatta az énekesnőt és nem értette, hogy az emberek miért ítélkeznek ennyire, ha nem is ismerik a valódi történetet.

Az énekesnő azóta kevesebb idő tölt a közösségi oldalakon, viszont, ha posztol, akkor szívesen osztja meg az érzéseit követőivel. Végezetül az énekesnő ezt mondta:

"Van egy elképzelésem arról, hogy ki is szeretnék lenni. Látok magam előtt egy erős, csodálatos és bátor verziót magamból, akivé egy nap majd válni fogok."

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője