Berki Mazsi: „Nyilvánvalóvá vált, hogy van bennem tartalom”

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Berki Mazsi élete alaposan megváltozott, amióta megnyerte a Sztárbox című műsort. Sikerült kivívnia az emberek tiszteletét, és már nem valakinek a valakije, hanem egy rátermett, fiatal nő. Ezt pedig nemcsak hangsúlyozza, de alá is támasztja. És valóban: egyre tudatosabb és erősebb nőként áll előttünk.

Berki Mazsi
Berki Mazsi szereti az új, vidéki életüket, már nem hiányzik neki a fővárosi zsongás
Fotó: TV2 Sajtószoba

Berki Mazsi nem csak a férfiakat bűvöli el. Közvetlensége és természetessége megbabonázta az újságírókat, akik alig várták, hogy pár szót válthassanak vele az X-Smart Sport Expo & Fitness fesztivál sajtótájékoztatóján, ahová a kislányával, Emmával érkezett.

Ez a Berki Mazsi már nem az a Berki Mazsi, akinek megismerted

Minek köszönheted a népszerűségedet? Nem volt ez mindig így…

Talán annak, hogy megosztó személyiségem miatt mindenki azt szeretné megtudni, milyen is vagyok valójában. Az életutamból kifolyólag érdekesnek számítok, a megítélésem viszont nem volt mindig pozitív. A velem foglalkozó címlapok nem reális képet adtak rólam, aminek alapján valóban meg tudtak volna ítélni az emberek, akik inkább rosszat láttak bennem, mint bármi jót.

Az elmúlt félévben viszont fordítottam ezen a tendencián, és tavaly a Sztárboxban sikerült bebizonyítanom, hogy egyedül is képes vagyok letenni valamit az asztalra, nem csak valakinek a valakije vagyok. Nyilvánvalóvá vált, hogy van bennem tartalom, ami másokat is doppingolhat.

Berki Mazsi laza anyukának tartja magát
Fotó: RTL Sajtóklub

Dárdai Blanka: „Hogy át tudjak lépni a traumáimon, muszáj szembenézni önmagammal”

Dárdai Blanka: „Hogy át tudjak lépni a traumáimon, muszáj szembenézni önmagammal”

Az emberek nem csak a kiemelkedő sportteljesítményedre kíváncsiak…

A közösségi felületeimen kevés dolgot teszek publikussá a magánéletemmel kapcsolatban, se időm, se energiám sincs rá. Próbálok egy egészséges vonalat meghúzni, de így is sok információt adok át a követőimnek, főleg olyan hasznos dolgokat, amivel segíthetek másoknak. Szeretnének kicsit belesni a kulisszák mögé, milyen az új családom, ahol egy ilyen tragédia után újra rátaláltam a boldogságra.

Sokakat érdekel az anyasággal kapcsolatos véleményem, hogyan boldogulok és mit csinálok másképp az életemben Krisztián halála után. A kislányomra is sokan kíváncsiak, akivel nem szoktam gyakran megjelenni nyilvános eseményen. Most magammal hoztam egy rendezvényre, ahol mindenki láthatja, mekkorát nőtt Emma.

A boksz a győzelmen kívül mit adott neked?

Talán a kitartásomnak és eredményemnek is tulajdonítható, hogy több száz felnőtt és gyerek kezdett el bokszolni. Örülök, hogy végre valami pozitív dolgot sikerült átadnom, korábban is próbáltam, de nem mindenki értékelte a törekvéseimet.

Készülsz már a Sztárbox győzelem utáni nemzetközi megmérettetésre?

Négy edzővel hetente négy-tíz körüli edzéssel készülök, előfordul, hogy napi kétszer edzek, novemberben csúcsformában szeretnék lenni. Szeretem a bokszot, jelenleg a sport az életem egyik fő mozgatórugója. Erre az eseményre sportruhában jöttem, amit sokkal többet megmutat belőlem, mint egy utcai viselet, és mindenki láthatja, mennyire megváltozott a testem a sok mozgástól.

A tested a legjobb formában van - lelkileg hogy érzed magad? Két év telt el Krisztián halála óta…

Jól vagyok. A múltunk okkal nincs benne a jövőnkben. Lehet a múlton siránkozni, és arra gondolni, mi lett volna, ha nem így alakul, de ez nem változtat semmin. A mai napnak kell élnünk, hiszen nem tudjuk, mi lesz holnap vagy holnapután. Az adott nap örömeit kell kihasználni és élvezni, és a maximumot nyújtani.

„Azt éreztem, ez az utolsó nagy dobásom” - Mészáros Lilit, a Next Top Model Hungary győztesét kérdeztük

„Azt éreztem, ez az utolsó nagy dobásom” - Mészáros Lilit, a Next Top Model Hungary győztesét kérdeztük

Anyaként is megváltoztál, milyen szülő vagy?

Az általam közzétett képekből nem szokott kiderülni, hogy egy utazásra magammal vittem-e a gyereket vagy sem, csak a párommal, vagy mindnyájan együtt pihentünk. Kívülállóként nem lehet megítélni, milyen anya vagyok, az életemnek ebbe a részébe nem engedek túl sok betekintést, és ezen nem is akarok változtatni.

Amúgy laza anyukának tartom magam. Próbálok következetes lenni, a lányom pedig igazi mintagyerek, jól alkalmazkodik a helyzetekhez. Szereti anya ritmusát felvenni és jól viselkedik, ha elhozom magammal egy eseményre. Imád rúzsozni, öltözni, szépítkezni, igazi kis nőci.

Tegnap azt mondta, hogy én vagyok a legjobb barátja, és ezt elismerésnek veszem, hogy valamit jól csinálok. Pedig nem mindig érzem magam jó anyának. Hiába töltök vele sok időt, ha fejben nem tudok mindig jelen lenni. Néha annyira káoszos az életem, hogy nem száz százalékban rá koncentrálok, még ha együtt is vagyunk. Igyekszem, hogy úgy legyen közös programunk, ha teljesen rá tudok figyelni.

Fábián Juli édesanyja: „A ruháin a mai napig érzem a lányom illatát"

Fábián Juli édesanyja: „A ruháin a mai napig érzem a lányom illatát"

Az új párod is számít rád és mellette dolgozol is…

Anya és társ vagyok, influenszerként is tevékenykedem, egy játékwebshopot üzemeltetek, tévés produkciókban szerepelek, és keményen sportolok. Sok a teendőm és kevés az időm, valamiből lejjebb kell adnom, mert sokáig nem fogom tudni mindent maximálisan csinálni. Ha az idén véget ér a sport, egészen biztos újra kell terveznem az életemet.

A cukrászattól messze kerültél? Nem hiányzik?

Amikor végeztem az egyetemmel, szerettem volna valamit csinálni és belevágtam az első saját vállalkozásomba. Anyukámnak volt cukrászdája Kecskeméten, és úgy gondoltam, én Budapesten nyitok egyet. Mivel másképp gondolkodom, mint ő, kicsit ráment az anya-lánya kapcsolatunk a közös munkára. Már nincs meg az üzlet, és mindkettőnknek jobb, hogy nem dolgozunk együtt. A klasszikus életre, hogy van egy napi fix munkám, nem is vágyom, nem tudok egy helyben ülni, folyton pörgök.

Mostanában egyre jobban hajlok a nyugodtabb élet felé, és ez annak is köszönhető, hogy a párom hagyományos családmodellben gondolkodik, ahol ő a családfenntartó, a nő a biztos hátteret biztosítja. Kapott egy izgő, karrierre vágyó nőt maga mellé, így nehezen találjuk az egyensúlyt. Szeretem az új, vidéki életünket, ami nem ennyire nyüzsgő, és már nem hiányzik a fővárosi zsongás.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szakértőt kérdeztünk arról, jó ötlet-e összejönni egy kollégánkkal?

glamour plusz ikon Szakértőt kérdeztünk arról, jó ötlet-e összejönni egy kollégánkkal?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)