Ha eddig nem lettél volna Blake Lively helyében, akkor majd most!

Ryan Reynolds nyilvános beszédében mondott hálát feleségének, Blake Livelynak, amiért erőt ad neki a mindennapokban. Sikereit családja támogatásának tulajdonítja, és úgy érzi, hogy több szeretetet kap tőlük, mint amennyit bármelyik férfi megérdemelne.

Ryan Reynolds végtelenül hálás Blake Lively-nak
Ryan Reynolds végtelenül hálás Blake Lively-nak
Fotó: Getty Images/Dia Dipasupil

A People's Choice Awards díjátadón felsorakozott a sztárvilág krémje, köztük Ryan Reynolds is. A színész beszédében elmondta, hogy a köszönetnyilvánító személyek listája a „családjával kezdődik és a családjával végződik".

Igazi díjesőt hozott ez az év Ryannek

A 46 éves Ryan Reynolds kapta meg a 2022-es People's Choice Awards Ikon-díjat, Az Adam-projekt című filmben nyújtott alakításáért pedig az év férfi filmsztárjának és az év vígjátékfilmsztárjának díját is bezsebelhette. Ahogy azt megszokhattuk a színésztől, most is viccelődött beszédében: „Úgy érzem, mintha a temetésemen lennék, azt leszámítva, hogy a végén távozhatok róla. Végre pozitív lett az »ikon-tesztem«. Próbáltam évekig elkerülni, de végül csak bekövetkezett” – mondta, majd köszönetnyilvánítással folytatta: kifejezte háláját édesanyjának, három testvérének és néhai édesapjának is, akiről azt nyilatkozta, hogy biztosan imádná mindhárom kisunokáját.

Várandós feleségének, Blake Lively tartogatta beszédének legszívhezszólóbb sorait: „Hamarosan érkezik a negyedik babánk. Ha ez pont ma este következik be, gyorsan keresek egy kanapét, amire ledőlhetek egy kis időre…" - poénkodott, de aztán komolyra fordítottá a szót: „Blake és ti, lányok, vagytok a szívem, a reményem, a boldogságom. Tudom, sokat viccelődök azzal, hogy a családom kimerít, de valójában több erőt adtok, mint amennyit bármelyik férfi megérdemelne…”

Ryan Reynolds és Blake Lively Az Adam-projekt premierjén
Fotó: Monica Schipper/GettyImages

Blake Lively és Ryan Reynolds karácsonyi fotója a legédesebb dolog, amit ma látni fogsz

Egyelőre nem szeretné, ha a gyerekei a nyomdokaiba lépnének

Novemberben Ryan Reynolds egy korábbi interjújában így nyilatkozott a People's Choice Awards Ikon-díj elnyeréséről: „Borzasztóan hálás vagyok azért, hogy már 30 éve végezhetem a munkámat. Ez egy nagyon hosszú idő, bármit is csinál az ember. Szerencsés vagyok, hogy 30 éve dolgozhatok egy olyan iparágban, ahonnan előfordul, hogy hamar kiesnek a színészek..."

Ryant múlt hónapban tüntették ki az American Cinematheque-díjjal Los Angelesben. A színész a People magazinnak elmondta, hogy gyermekeinek addig nem engedi meg, hogy az ő, illetve az édesanyjuk nyomdokaiba lépjenek, amíg nagyok nem lesznek. „Ha egy gyereket a szülei betesznek a filmiparba, az általában nem a gyerekről szól, hanem róluk. A gyerekeim felnőttként már nyugodtan csinálhatják azt, amit szeretnének, izgatott is vagyok emiatt. Viszont a mi dolgunk, hogy úgy neveljük őket, hogy az életben a lehető legtöbb dolog iránt érdeklődjenek” – mondta a színész.

Légy naprakész sztárhíreinkből:

Ez is érdekelhet

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói