18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Britney Spears meztelen fotója mögött egy megtört nő önkifejezése áll

Ismét itt vagyunk, hogy megvitassuk, mi a probléma Britney Spears meztelenkedésével a közösségi médiában.

Britney Spears meztelen fotója mögött egy megtört nő önkifejezése áll | Fotó: Kevin Winter
Britney Spears meztelen fotója mögött egy megtört nő önkifejezése áll | Fotó: Kevin Winter
Fotó: Gettyimages.com

Mindannyian hálásak vagyunk, hogy a kétezres évek pophercegnője egy évvel ezelőtt végre visszanyerte a szabadságát, miután 13 évig volt gondnokság alatt – Britney Spears nehéz és keserves utat járt be, hogy megnyerje a pert saját édesapja ellen.

Amikor 2008-ban az énekesnő válása idején a bíróság odaítélte a férfinak az ideiglenes gondnokságot, valóban úgy tűnt, hogy Britney Spearsnek komoly mentális problémái lehetnek, így még a rajongók sem kételkedtek abban, hogy a javára válik majd, ha családi segítséget kap a talpra álláshoz. Az évek azonban csak teltek, az énekesnő pedig többek között nem hagyhatta el a lakhelyét, nem vezethetett autót, nem költhette a saját pénzét, és nem fogadhatott magának saját ügyvédet, ráadásul csak 30%-ban volt felügyelete a fiai felett. A kontextus kedvéért azt is érdemes kiemelnünk, hogy nem posztolhatott a közösségi média oldalaira jóváhagyás nélkül, és nem adhatott interjút. Talán ezért is alakult úgy, hogy mostanában ami a szívén, az a száján, ami a ruhája alatt, az pedig az Instagram oldalán landol.

Meddig oké a meztelenkedés?

A meztelenséggel önmagában véve semmi gond nincs, hiszen az élet egyik legtermészetesebb dolgáról van szó. A társadalom írott vagy íratlan szabályai akkor kezdik el korlátozni az embert, ha ezt mások előtt teszi. Britney Spears nem először takarja magát csupán a kezeivel és kedves rózsaszín virágokkal, és úgy tűnik, ennyi elég is, hogy kijátssza az Instagram közösségi irányelveit. Így a képei nem kerülnek eltávolításra, viszont épp annyit láthatunk a testéből, ami már elegendő ahhoz, hogy felháborodást keltsen a közvéleményben.

Nem bánt vele senkit... vagy mégis?

Ha valakinek évekig ilyen formában korlátozták a szabadságát, akkor nagy eséllyel pont nem az fogja érdekelni, hogy mit gondol róla a társadalom, amikor végre kiszabadul a fogságból. Ennek a nőnek megkeserítették az életét, és most élni akar, lázad a normák ellen. Britney Spears akár az igényesebb aktfotókat is megengedhetné magának, ha már meztelenül fotóztatja magát – de magasról tesz az esztétikára is. Ő most így fejezi ki magát, és ez teljesen oké, hiszen nem bánt vele senkit.

Britney Spears szabadon meztelenkedik, de tényleg szükség van erre?

A rajongóinak megoszlik erről a véleménye, vannak, akik minden posztja alatt biztosítják őt szeretetükről és támogatásukról, míg mások aggodalmukat fejezik ki két középiskolás fia miatt, akiket talán a leginkább kellemetlenül érinthet a dolog. A képaláírások ráadásul értelmezhetetlenül közönségesek a posztjai alatt, a fürdőkádban pihenő énekesnő ezúttal például azt üzente kritikusainak, hogy tapsoljanak tovább, de sajnos ezzel csak a legszebb részt emeltük ki.

Ez történt mostanában a sztárvilágban:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói