Ikonikus pillanat: Brooke Shields Crocs papucsban lépett a vörös szőnyegre

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha a vörös szőnyegről van szó, akkor mindenkinek az elegancia jut eszébe elsőre, ami sok esetben nem szinonimája a kényelemnek. Vannak persze üdítő kivételek, mint például Jennifer Lawrence, aki flip-flop papucsban jelent meg, és most csatlakozott Brooke Shields is, aki bebizonyította, hogy a Crocs papucs is lehet elegáns.

brooke shields
Brooke Shields a kényelmet választotta
Fotó: Northfoto/Arga Images/Armando Gallo

New Yorkban a Tony Awards díjátadón vett részt a színésznő, aki egy csodálatos sárga ruhához egy színben tökéletesen passzoló Crocs klumpát választott. Meglepő az biztos, de büszkén viselte.

Egy percig nem akarta rejtegetni hosszú ruhája alatt a papucsot, sőt meg is mutatta a fotósoknak, hogy árnyalatában is mennyire tökéletesen passzol a ruhájához.

Felszabadult volt

Minden oka megvolt arra, hogy magassarkú helyett kényelmesebb lábbelit válasszon. Közösségi médiás bejegyzései szerint pár napja még merevítőt viselt mindkét lábfején, ugyanis mindkét lábfejét megműtötték. Azzal poénkodott, hogy új szinte emeli a lábfej-fotókat, ugyanis mindkét lábán megműtötték a lábujját. A vörös szőnyegen közvetlen volt, jókedvű, és mindenkinek büszkén mutogatta a kényelmes, de a ruhájához tökéletesen passzoló lábbelijét, ugyanakkor elmondta, hogy magassarkúban nem tudna részt venni az eseményen.

Brooke Shields csodálatosan fest egy klumpában is
Fotó: Northfoto

Régóta a kényelem mellett döntött

A színész nem most viselt először Crocs papucsot nyilvánosan. Már 2008-ban lefotózták, ahogyan egy Barbie-rózsaszín darabot viselt, mikor a férjével. De nincs egyedül, Justin Bieber, Questlove és Nicholas Braun is villantottak már Crocsot a vörös szőnyegen, de például Heidi Klum és FKA Twigs is rajongói a márkának. Victoria Beckham egyszer azt mondta, hogy "inkább meghal" mintsem felvegyen egy ilyen klumpát, de aztán a márka és a MSCHF együttműködésekor revideálta véleményét, és beszerzett párat.

Millie Bobby Brown, America Ferrera, Brooke Shields is átvették a GLAMOUR Women of the Year díjaikat Amerikában

Túl sebezhető volt

Brooke Shields ragyog, de azt mondja, hogy szerinte ha az ő fiatalkorában lett volna közösségi média, nem élte volna túl. Így is megviselik az olyan mondatok, mint hogy "Még mindig jól nézel ki" vagy ha a gyermekeinek azt mondják, hogy "Édesanyád milyen szép volt fiatalon".

"Életem nagy részét azzal töltöttem, hogy megfeleljek egy olyan elvárásnak, amelyet elém támasztottak. Nem vagyok elég jó, mert nem úgy nézek ki, vagy ezt meg ezt kellene tennem. „Nos, azért nem szerepelsz kifutón, Brooke, mert túl sportos vagy” – ez a „nem sovány” szó eufemizmusa . Modellként a fiatal éveidben ilyen visszajelzéseket kapsz, mindegyik arról szól, milyen nem vagy. Aztán eljutsz ebbe a korba, és elkezdesz végigmenni azon a listán, amilyen vagy. És ez sokkal nagyobb erőt ad, mint az önmagunk szétzúzása, amit korábban tettem” – mondta.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

glamour plusz ikon A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)