Csődbe jutott Leonardo DiCaprió bombázó exe

2019.május.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A népszerűség nem minden, hiába csillog a kirakat, gyakran előfordul, hogy a felszín alatt súlyos problémák húzódnak még olyan embereknél is, akik látszólag felhőtlen, tökéletes életet élnek.

Erin Heatherton
Fotó: Getty Images

A mindössze 30 éves Erin Heatherton igazi sztármodellnek számított egy pár évvel ezelőtt. A férfimagazinok rendre feltették a legszexibb nőket összegyűjtő listájukra, és még a divatipar számára is mérvadó models.com a 15. helyre sorolta a legvonzóbb topmodelleket bemutató 2013-as év végi listáján. Neve nem pusztán a divatmagazinokban forgott, de a bulvárlapok közönsége is megismerhette, hiszen ugyan csak egy rövid ideig, de ő volt Leonardo DiCaprio aktuális szőke modellbarátnője. A bájos szőkeség ráadásul elérte azt, amiről a legtöbb modell álmodozik: öt éven át vonult fel a Victoria´s Secret fehérneműshow-ján, és 2010 és 2013 között a márka hivatalos angyala volt.

2010-ben Erin egy bizonyos Candice Swanepoel mellett lett a Victoria´s Secret angyala:

Erin Heatherton és Candice Swanepoel
Fotó: Getty Images

Sikerei csúcsán egymást érték a címlapszereplések, olyan márkáknak pózolt a kampányában, mint a Karl Lagerfeld, a Dolce & Gabbana, a Valentino vagy a H&M. Ezek alapján, no és hogy az Instagramon hol szafarin látjuk, hol az edzőteremben, azt gondolhatnánk, hogy Erin Heatherton gondtalan életet él, és bárki szívesen lenne a helyében. A felszín ez, azonban a keserű valóság viszont az, hogy Erin Heatherton anyagi csődbe jutott, és már ott tart, hogy a magáncsődjéről hamarosan bírósági papírja lehet. Hogyan jutott a csodaszép, és nemrég még sztárolt modell ebbe a helyzetbe?

Egy ideig úgy tűnt, hogy inkább ő lesz az első számú szőkeség a fehérneműmárkánál:

Erin Heatherton, mint Victoria´s Secret angyala Alessandra Ambrosio és Adriana Lima társaságában
Fotó: Getty Images

Erin Heatherton egyik legnagyobb problémája talán az volt, hogy szakított a Victoria´s Secret márkával. Ugyan erről csak mindenféle pletykákat hallani, de állítólag ennek oka az volt, hogy a modell egyszerűen nem bírta a nyomást. Állandóan formában kellett lennie, és nagyon nagy erőfeszítést kívánt, mindez oda vezetett, hogy testképzavarral küszködött. Heatherton inkább lemondott az álomszerződésről, ami magával hozta azt is, hogy veszített az értékéből, mint modell. Ezt követően egy kockázatos, és totálisan sikertelen vállalkozása hozta igazán nehéz helyzetbe. Egy saját tréningmárkát szeretett volna alapítani, amin el is kezdett dolgozni, és bevonta üzlettársnak a tervező Clare Byrne-t. A társa dolgozott a prototípusokon, elkészítette a koncepciót, és az első kollekció darabjait, de Heatherton végül mégis kiszállt a projektből, és a márka sosem indult el. Byrne pedig 10 millió dollárra perelte be a modellt.

A 10 legikonikusabb Victoria`s Secret modell

A 10 legikonikusabb Victoria`s Secret modell

Jelenleg Erin Heatherton a bírósági iratok szerint majd 600 ezer dollár tartozást halmozott fel. Ennek a legnagyobb része, valamivel több, mint 400 ezer dollár (115 millió forint!) hitelkártya tartozás, 100 ezer dollárral pedig a volt üzlettársának tartozik. Ezenkívül van még némi adótartozása is. A vizsgálat megállapította, hogy Erin Heatherton két közel 1000 dolláros vagyontárggyal, egy vintázs japán kabáttal és egy gyémántnyaklánccal rendelkezik. Ebben az évben az egykori sztármodell eddig kevesebb, mint 3000 dollárt keresett (ami kevesebb, mint 900 ezer forint, ami három hónapra elosztva még nálunk sem számítana igazán jelentős bevételnek, nemhogy Amerikában), ami nem fedezi a megélhetésének havi nagyjából 1000 dolláros költségét. A bíróság hamarosan minden bizonnyal kimondja, hogy Heatherton csődbe jutott. Hiába a csillagászati összegű szerződések, a címlapok, a csillogó vörös szőnyeges partik, no és az egykori szupersztár udvarló Erin Heatherton 30 éves korára óriási bajba jutott. Történetének fontos tanulsága, hogy akkor kell gondolnod a jövődre, amikor megy a szekér, és sosem szabad elfelejteni, hogy jöhetnek még nehezebb idők is.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Még keresed a tökéletes menyasszonyi ruhát? A Daalarna legújabb kollekciójának darabjaitól azonnal esküdni támad kedved!

Még keresed a tökéletes menyasszonyi ruhát? A Daalarna legújabb kollekciójának darabjaitól azonnal esküdni támad kedved!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője