Diane Kruger írt egy gyerekkönyvet, és elárulta kislánya nevét

A német származású amerikai színésznő, Diane Kruger már nem számított arra, hogy valaha anya lesz, amikor negyvenkét éves korában megszületett kislánya párjától, Norman Reedus amerikai színész-modell-rendezőtől.

A színésznő élvezi az anyaságot
A színésznő élvezi az anyaságot
Fotó: Gettyimages.com

A pár még 2015-ben esett szerelembe a Sky című film forgatása közben, és 2018-ban született meg kislányuk. Eddig titokban tartották gyermekük nevét, ám a színésznő most a People magazinnak elárulta, hogy hívják a kislányt. Annak apropóján nyilatkozott ugyanis, hogy írt egy képeskönyvet, Name from the Sky címmel, amely októberben jelenik meg, (reméljük, hamarosan magyarul is olvashatjuk), és amelyet a saját nevével kapcsolatos szégyene, majd büszkesége ihletett.

A nyolcvanas évek Németországában felcseperedő Diane-t ugyanis gyakran csúfolták a kortárs gyerekek a hazájában szokatlan hangzású neve miatt. „Rengetegszer jöttem haza sírva az iskolából, mert az osztálytársaim kicsúfoltak a nevem miatt” – mondta a lapnak. Azonban a színésznő hozzáállása egyből megváltozott a nevéhez, amikor édesanyja elolvasta neki a római mitológia Diana istennőjének történetét, akiről a nevét kapta. Onnantól kezdve nagyon büszke volt rá. „Ez az élmény megváltoztatta az életemet és azt, ahogyan láttam magamat”- meséli.

Tehát amikor arra került a sor, hogy a saját lányát nevezze el, fontosnak tartotta, hogy valami erőt adó, inspiráló névvel ajándékozza meg. Így választották ki Norman Reedusszal a Nova Tenessee-t. Reedus-nak már van egy huszonkét éves fia, Mingus, akinek édesanyja a dán szupermodell, Helena Christensen. „A Nova latinul új kezdetet jelent, egy nóva csillag folyton változik és újjászületik. A Tenessee pedig onnan jutott eszünkbe, hogy imádjuk azt az államot, és a Füstös-hegységet, rengetegszer megyünk oda motoros túrára.” – mondta Kruger.

A színésznő azt is elmesélte, mennyire meglepte őt, hogy ennyire élvezi az anyaságot.„Tudtam, hogy szeretnék anya lenni, és biztos voltam benne, hogy élvezni fogom, de nem gondoltam, hogy ilyen elementáris erővel vágyom majd arra, hogy ott legyen a lányom felnövekvésének minden pillanatában, hogy ne hagyjak ki egyetlen fejlődési mérföldkövet sem. Az első pillanatok felfedezése csodálatos. Ennyi idős koromra már olyan érzésem van, mintha minden láttam volna, mégis, az ő szemén át nézve olyan újszerű élmény először fagyit enni vagy nézni a hóesést. Az anyaság frissessége és egyszerűsége elkápráztat.”

Kruger azt is elmondta, hogy Nova születése meglepetés volt számára, nem gondolta volna, hogy ez megtörténik még vele. „Hálás vagyok, hogy Nova megérkezett a családomba, megváltoztatta az egész életemet, és azt, ahogyan a világra tekintek.”

Forrás: Vanity Fair

Ez is érdekelhet

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően