Eljött a nap, amikor Katy Perry jobban hasonlít Adele-re, mint Adele

2020.november.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mindig nagyon szürreális, amikor a sztárok elképesztően hasonlítanak egymásra, sőt vannak olyanok is, akiket igazából meg sem tudunk különböztetni.

Eljött a nap, amikor Katy Perry jobban hasonlít Adele-re, mint Adele
Fotó: Getty Images

Adele és Katy Perry éppen nem tartoztak közéjük, viszont Adele fogyása után egyre többen jelezték kommentben, hogy folyamatosan azt hiszik, Katy Perry-t látják. Azt azért hozzá kell tenni a dologhoz, hogy van egyfajta szépségideál a sztárok körében, amit részben a Kardashianoknak köszönhetünk és a plasztikai sebészeknek köszönhetően kezd mindenki arca egyre egyformább lenni.

Fotó: Profimedia

Katy Perry fotója viszont hatalmasat robbant, mert tényleg úgy néz ki rajta, mint Adele mostanság!

Nézzük, kik azok a sztárok, akiket folyamatosan összetévesztünk!

1. Amy Adams és Isla Fisher

Fotó: Getty Images

Isla Fisher többször is elmondta, hogy gyakran tévesztik össze Amy Adams-szel, de a legemlékezetesebb sztorit Jimmy Kimmellel osztotta meg: a 2014-es Vanity Fair Oscar-partyn egyenesen Lady Gaga gratulált neki Amy Amerikai botrány-beli szerepléséért. Isla nagyon kedveli Gagát, ezért nem akarta elárulni, hogy ő valójában nem Amy. A csavar csak most jön: miután megköszönte a Csillag születik sztárjának bókját, hirtelen megjelent az igazi Amy Adams is és jöhetett a magyarázkodás, ki kicsoda valójában.

2. Zooey Deschanel és Katy Perry

Fotó: Getty Images

Zooey Deschanelt és Katy Perryt leggyakrabban a szemük miatt keverik össze.Zooey még 2009-ben nyilatkozta azt, hogy ez olykor kellemetlen is tud lenni. Elmondta, hogy már jó ideje ismeri Katy-t és kedveli is, de szerinte csak egy kicsit hasonlítanak. Azt azonban mégis felvetette Zooey, hogy egy Instagram-poszt erejéig beöltözne Halloweenkor Katy-vel ikreknek.

3.Leighton Meester és Minka Kelly

Fotó: Getty Images

Minka és Leighton a való életben nagyon jó barátok és meglehetősen hasonlítanak is. Ha kíváncsi vagy arra, hogy ez a filmvásznon mennyire nyilvánul meg, akkor nézd meg a 2011-es A szobatárs című thrillert, aminek ők a főszereplői - egész biztos, hogy sok hasonlóságot fogsz találni.

4. Daniel Radcliffe és Elijah Wood

Fotó: Getty Images

Egy Marc Maronnak adott interjú során Radcliffe elmondta, hogy nem egyszer fordult elő, hogy azt hitték,ő a híres hobbit. Mivel azonban nem akarja elvenni a rajongók kedvét, így nem árulja el, ki is ő. Wood és ő is úgy gondolják, hogy hasonló magasságuk, nagy, kék szemük és frizurájuk miatt keverik őket össze, nem mellesleg mindketten nagyszabású fantasykben szerepeltek.

5. Selena Gomez és Lucy Hale

Fotó: Getty Images

Ha valaki, akkor Lucy Hale biztosan nem örült neki, hogy összetévesztették Selena Gomezzel. Amikor Selena még együtt járt Justin Bieberrel, egy rajongó elvette a telefonját, mert fel akarta hívni az énekest.

6. Rupert Grint és Ed Sheeran

Fotó: Getty Images

A Harry Potter sztárja elmondta, hogy az emberek legalább annyiszor hiszik őt Ed Sheerannek, mint önmagának. Ha megállítják az utcán, a rajongók az esetek felében meg vannak győződve arról, hogy Sheeran áll velük szemben.

7. Kit Harington és Darren Criss

Fotó: Getty Images

A Glee sztárja az Instagramon osztott meg egy képet, amelynek története a következő: egy rajongó megállította, hogy ő-e Kit Harington. Miután a színész nemmel felelt, a srác csalódottan indulni készült, mire Darren megkérte, hogy örökítsék meg képen ezt a pillanatot - így végül a rajongó bár nem tudta, mégis nyert magának egy igazán menő szelfit.

8. Helen Hunt és Jodie Foster

Fotó: Getty Images

Hunt a Starbucksban rendelt egy italt, majd megkérdezte a baristát, tudja-e, milyen nevet írjon rá. A lány kacsintott és azt mondta, "igen, Jodie".

9. Henry Cavill és Matt Bomer

Fotó: Getty Images

Cavill és Bomer olyannyira hasonlítanak, hogy a két színész gyakran ugyanazokért a filmszerepekért is verseng. Így történt ez Az acélember esetében is: sokáig Bomer tűnt a befutónak, de végül Cavill jobban teljesített a castingon.

10. Mark Wahlberg és Matt Damon

Fotó: Getty Images

Wahlberg 2013-ban osztott meg egy fotót egy rajongóval, aki "Matt Damon-t" sikoltozva állította meg és kért vele egy képet. A fotó el is készült, Wahlberg pedig nem igazította helyre a tévedést, inkább azt írta a képhez: "elég közel járt az igazsághoz".

11. Elizabeth Banks és Chelsea Handler

Fotó: Getty Images

Banks és Handler tisztában vannak vele, hogy nagyon hasonlítanak egymásra, ezt pedig nem is bánják. Amikor egy rajongó megállítja Bankset, hogy "Ó, te Chelesa Handler vagy", a színésznő készségesen mond igent, és ez fordítva is igaz.

12. Rob Lowe és John Stamos

Fotó: Getty Images

Stamos az Instagramon osztott meg egy videót, amelyen egy csapat rajongó letámadja nyaralásán abban a tudatban, hogy ő Rob Lowe.

13. Kim Kardashian és Eva Longoria

Fotó: Getty Images

2013-ban Bret Michaels nyilvánosan kívánt boldog születésnapot egy üzenettel Longoriának, a szöveghez csatolt képen azonban nem ő, hanem Kim Kardashian szerepelt. Kínos.

14. Meryl Streep és Glenn Close

Fotó: Getty Images

Meryl Streep 2012-ben a The New York Times-ban beszélt arról, hogy néha összetévesztik Glenn Close-zal, ezt azonban egyáltalán nem bánja,hiszen imádja őt és a filmjeit.

15. Colton Haynes és Jesse McCartney

Fotó: Getty Images

A Teen Wolf - Farkasbőrben sztárja egy tweetben számolt be arról, hogy összekeverték a popsztár McCartneyvel is. Kansasben a repülőtéren vártam a poggyászomra, és hirtelen vállon csapott valaki; hé, te vagy Jesse McCartney?

16. Sarah Hyland és Mila Kunis

Fotó: Getty Images

Hylandet és Kunist nem csak a rajongóik szokták összetéveszteni, hanem a sajtó is esett már abba a hibába, hogy félrenézték, melyikük ki: a Teen Vogue egy vörös szőnyeges galériában azonosította Kunist Hylandnek. A két színésznő már azzal is viccelődött, hogy néha ők sem veszik észre, melyikük ki.

17. Zac Efron és Kevin Zegers

Fotó: Getty Images

A szinte egyformán babakék szemüket és szögletes állkapcsukat nézve nem is kérdés, hogy miért szokták összetéveszteni a két színészt. Zegers persze poénnak fogja fel a tévesztést és így viccelődött az Instagramon; "azt hiszem itt az ideje,hogy felfedjük a sziámi ikrekről szóló forgatókönyvünk, amin épp dolgozunk".

18. Keira Knightley és Daisy Ridley

Fotó: Getty Images

Ridley és Knightley is szerepeltek a Star Warsban, de ettől függetlenül is sokan összekeverik őket. Ridley elmondása szerint gyakran kapja meg másoktól, hogy nagyon hasonlít Knightley-ra, ami néha már frusztrálja. Egyébként gyakran megesik, hogy Keirát Natalie Portmannel is összekeverik.

19. Chris Rock és Kevin Hart

Fotó: Getty Images

Hart egy Instagram-videóban osztotta meg, hogy ő is úgy járt, hogy egy rajongó tévesen azonosította őt, és meg volt győződve róla, hogy valójában Chris Rockhoz van szerencséje.

20. Chris Evans és Chris Pratt

Fotó: Getty Images

A Marvel Univerzumban rengeteg Chris van és néha még a rajongók is összetévesztik őket, pont így járt Pratt és Evans is.

21. Brittany Murphy és Lili Reinhart

Fotó: Getty Images

A két színésznő közötti hasonlóság (szőke haj, szív alakú arc) annyira feltűnőek, hogy a rajongók számos összeesküvés-elméletet gyártottak arról, milyen szál fűzheti őket egymáshoz. A legvadabb találgatások egészen odáig mentek, hogy Reinhart Murphy reinkarnációja.

22. Jeffrey Dean Morgan és Javier Bardem

Fotó: Getty Images

Rengetegen tévesztik össze Bardemet és Morgant, de ezért nem is hibáztatjuk őket. Maga Morgan is furcsa tapasztalatokat szerzett, amikor egy helyen tartózkodott Bardemmel; "Az embereknek egy szobában kellett látnia minket, hogy elhiggyék, valóban ketten vagyunk".

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője