Elképesztő hasonlóságok vannak Meghan Markle és Diana hercegné életében

2019.február.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Meghan Markle őrületes szenzációvá vált, amikor bekerült a királyi családba. Sokan az első pár alkalom után Diana hercegnéhez kezdték hasonlítgatni, hiszen Meghan is ugyanolyan szélsőséges érzelmeket váltott ki az emberekből, mint anno Károly herceg felesége.

Elképesztő hasonlóságok vannak Meghan Markle és Diana hercegné életében
Fotó: Getty Images

Van, aki imádja, rajong érte és minden lépését követi, mások pedig egyenesen unszimpatikusnak tartják.

Diana egy kis arisztokrata családból származott, ellentétben Meghan-nal, aki amerikai, színésznőként vált népszerűvé, elvált és a harmincas évei második felében jár. Elsőre úgy tűnhet, semmi hasonlóság nincs köztük.

Azonban, ha jobban áttanulmányozzuk az életüket, láthatjuk, hogy több közös pont is van.

1. Családi háttér
Meghan Markle 6 éves volt, amikor szülei, Thomas Markle és Doria Ragland elváltak. Diana hercegné csupán egy évvel volt idősebb, hiszen szülei 7 éves korában váltak el.

2. Az iskolák
Mindketten leányiskolába jártak. Diana hercegné a Riddlesworth Hallba járt, Meghan Markle-t pedig a Szeplőtlen Szív katolikus magán-leányiskolába járatták a szülei Los Angelesben. Meghan esküvőjét az egész iskola élőben nézte.

Fotó: Getty Images

3. Az eljegyzés
Mindketten rövid ismeretség után mondtak igent a hercegüknek. Károly és Diana hercegné 1980 nyarán ismerkedtek meg és 1981 februárjában jelentették be az eljegyzést. Meghan és Harry herceg kicsit tovább vártak, de náluk is alig telt el egy év. 2016 júniusában ismerkedtek meg és 2017 szeptemberében már az esküvőt tervezték.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BtL81aCHoFr/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon Posted @withrepost #8226; @the_house_of_windsor #128081; #RoyalStyle #Wedding #royalweddings #PrinceofWales #PrinceCharles #CharlesandDiana #wemissprincessdiana #princessdiana #princessofwales #ladydiana #dianaspencer #fashionicon #peoplesprincess #queenofhearts #PrinceWilliam #KateMiddleton #PrinceHarry #MeghanMarkle #DuchessofSussex #DuchessofCambridge #PrincessEugenie #PrincessBeatrice ELENA Malinovskaya_official (@evmalinovskaya) által megosztott bejegyzés, Jan 28., 2019, időpont: 9:32 (PST időzóna szerint)

4. A foglalkozásuk
Sok hercegné soha életében nem dolgozott, Diana és Meghan azonban kivételek. Azt sokan tudják, hogy Meghan a Briliáns elmék népszerű sorozat színésznője volt, de Diana hercegnének is volt szakmája. Ő óvónőként és dadusként is tevékenykedett, mielőtt bekerült a királyi családba.

7 dolog, amit nem tudtál Diana hercegnéről

7 dolog, amit nem tudtál Diana hercegnéről

5. A közvetlenség
Diana hercegnét nem hiába nevezték a ˝A nép hercegnőjének˝. Híres volt róla, hogy bárkit levett a lábáról, akivel csak rövid időre is találkozott. Mindenki imádta, aki ismerhette. Meghan is hasonló cipőben jár. Bármerre megy, az emberek rajonganak érte, ő pedig sokszor még a protokollt is megszegi azért, hogy megölelhesse az embereket.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője