Ezek a csillagjegyek összeférhetetlennek tűnnek, mégis jó párost alkotnak

2020.szeptember.17.

Mindannyian ismerjük a korhű, célzatos kérdést: "Neked mi a csillagjegyed?"Sokan ugyanis valóban hisznek abban, hogy ha asztrológiailag kompatibilisek a randipartnerükkel, akkor biztosan összeillenek. Ez azonban nem feltétlenül van így, sőt meglehetősen gyakran előfordul, hogy olyan csillagjegyű emberek alkotnak fantasztikus párost, akik a horoszkópjuk szerint meglehetősen ellentétes személyiségűek. Ilyen például Beyoncé (Szűz) és Jay-Z (Nyilas), vagy Sophie Turner (Halak) és Joe Jonas (Oroszlán), akik már számtalanszor láthattuk, hogy tökéletesen kiegészítik egymást. Ha tehát a te és a partnered csillagjegye sem kompatibilis, ne félj, hiszen lehet, hogy éppen az ellentétes tulajdonságaitok lesznek a legjobb erősítők a kapcsolatotokban. Na de melyek azok a csillagjegyek, amik az asztrológia szerint meglehetősen különbözőek?

Ezek a csillagjegyek összeférhetetlennek tűnnek, mégis jó párost alkotnak
Fotó: Getty Images

Kos és Bak
Ha a Kos és a Bak egy pár lesz, eleinte gyakran küzdenek azzal, hogy ki a főnök a kapcsolatukban. Mindketten irányító személyiségek, és mindenben a legjobbak akarnak lenni. Ez viszont egyáltalán nem rossz, hiszen bármilyen ellentét merül fel köztük, mindketten kompromisszumot akarnak kötni, és megérteni egymás igényeit. Ki akarják hozni a másikból a legcsodálatosabb tulajdonságait, és dicsekedni a fantasztikus partnerükkel. Egymás motiválásában köztük a határ a csillagos ég.

Bika és Mérleg
Noha a Bikát és a Mérleget is a Vénusz uralja, meglehetősen különböznek egymástól. A Bika rajong a finom ételekért, a művészetekért és a kényelemért, mindezt úgy, hogy mindig a pillanatnak él. A Bika sokkal óvatosabb, kezdetben mindenre kritikus szemmel tekint, és csak azután alakítja ki az álláspontját. A kapcsolatuk akkor működik stabilan, ha nyíltak és minden nézeteltérésüket megbeszélik. Mindketten imádják az érzékiséget, ezért szexuális téren is tökéletes társai egymásnak.

Ikrek és Skorpió
Az Ikrek köztudottan szuperbeszédes és extrovertált, míg a Skorpió meditatív és introvertált. Ha egy párt alkotnak, vigasztalást találnak egymás társaságában, és órákon át képesek ugyanazon a poénon nevetni, hiszen meglehetősen hasonló a humorérzékük. A kettejük közti kommunikáció kulcsfontosságú a kapcsolatuk működéséhez, ami az Ikrek számára egy percig sem jelent gondot, hiszen akár órákig is képes elcsevegni bárkivel, a Skorpió pedig előhozza belőle a legőszintébb, legérzékenyebb oldalát.

Rák és Vízöntő
Nincs is páros, akikre jobban illene, hogy "az ellentétek vonzzák egymást", mint a Rák és a Vízöntő. A szentimentális és gyengéd Rák méltó párja a köztudottan érzelmileg zárkózott és kíváncsi Vízöntőnek. Mindketten rendkívül figyelmesek és empatikusak, együtt pedig minden útjukba gördülő akadályt képesek feldolgozni.

Oroszlán és Halak
Az Oroszlán és a Halak együttesen hosszú távú stabilitást teremthet. Eleinte ugyan nem lesz minden zökkenőmentes, mert az Oroszlán szenvedélyesen él meg mindent, ami vele történik, a Halak pedig visszafogottan, higgadtan kezeli az eseményeket, de az idő múlásával optimista szemléletmódjuknak és egymás iránti feltétlen tiszteletüknek köszönhetően együtt formálódik pozitív irányba a személyiségük. Mivel mindketten tiszta szívűek, egyikükben sem merül fel a megcsalás lehetősége, ezért ilyen téren abszolút békés és harmonikus a kapcsolatuk.

Szűz és Nyilas
A Szűz és a Nyilas a külvilág számára olyan párost alkotnak, akik megunhatatlanok. Mindketten kellő szabad teret adnak a másiknak, ezért a nyüzsgő, folyamatosan pörgésben lévő énjük egymás oldalán is remekül ki tud teljesedni. Szarkasztikusságuk és fekete humoruk is összeköti őket, heves szócsatáik pedig a környezetüket is jól szórakoztatják. A Szűzt vonzza a Nyilas örök optimizmusa, a Nyilasra pedig motiválóan hat a Szűz leleményessége. Mindkettejük jó humorral van megáldva, és példamutatóan, feltétel nélkül állnak ki bármilyen nemes ügy mellett.

Ez is érdekelhet

Dafni ma ezzel a különleges kiegészítővel dobta fel a szettjét

Dafni ma ezzel a különleges kiegészítővel dobta fel a szettjét

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla