Félév után egy Taylor Swift dalból kellett megtudnunk Blake Lively és Ryan Reynolds harmadik gyerekének nevét

2020.július.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét híre volt, hogy a popzenében, hogy Taylor Swift új albummal rukkolt elő. Az idei év már csak olyan, hogy voltak tervek, de minden másképpen alakul, és bárcsak olyan pozitív fordulatok lettek volna, mint az, hogy az énekesnő egy előre nem tervezett új albummal jelentkezett!

Taylor Swift
Fotó: Getty Images

A Folklore című lemez valójában a karanténnak köszönhető. A régi szerzőtársai mellett az alternatív zenei világból érkeztek Taylor Swift segítségére. A The National több hangszeren is játszó dalszerzőjének, Aaron Dessnernek a hatása nagyon is érződik a lemezen, hiszen jobbára moderált, harsányságtól mentes, inkább belemélyülős lemez lett a popsztár nyolcadik albuma, amire Dessner elhívta jó barátját, Justin Vernont, vagyis Bon Ivert, aki az Exile című dalban énekel Taylorral.

Taylor Swift őszintén beszélt szörnyű étkezési zavarairól

Taylor Swift őszintén beszélt szörnyű étkezési zavarairól

Ha a tavalyi Lover volt Swift legfelszabadultabb, legpoposabb lemeze, akkor a meglepetésként érkező Folklore talán a legintimebb. Ráadásul egészen unikális meglepetéseket is tartogatott, és erre aztán joggal mondhatjuk, hogy senki, de senki nem számított!

Tudjuk, hogy Taylor Swift rendkívül kiterjedt baráti kapcsolatokkal rendelkezik, sok-sok hírességgel van jóban. Ez már csak azon is meglátszott, hogy a Folklore megjelenését követően rengeteg híresség ajánlotta, dicsérgette a friss lemezt. De magán a lemezen van egy rejtett utalás, ami egy ilyen baráti kapcsolatnak a lenyomata. Taylor Swift ugyanis ezen a lemezen leleplezte, hogy mi Ryan Reynolds és Blake Lively tavaly októberben született harmadik lányának a neve!

Igen, pontosan ez történt! Tudjuk, hogy a színészpár mindent megtesz, hogy a családjukat távol tudják tartani a nyilvánosságtól. Nem láthatjuk a gyerekeiket a közösségi médiában, de még arra is ügyelnek, hogy a lesifotósoknak se legyen lehetőségük lefotózni a csemetéiket.

A sztárpár, Ryan Reynolds és Blake Lively eddig titkolták a harmadik kislányuk nevét:

Ryan Reynolds és Blake Lively
Fotó: Getty Images

Egészen példás, ahogy Blake Lively és Ryan Reynolds ellenállnak ennek a nyomásnak. Nekik olyannyira sikerül ez, hogy több, mint fél éve még csak a neve sem szivárgott ki a családjuk legkisebb tagjára, erre jött Taylor Swift!

A Folklore című lemezének 14. dala a Betty címet viseli, ez persze még nem jelente semmit. No, de a dalszövegben egyszer ez szerepel: "You heard the rumors from Inez / You can't believe a word she says" (nagyjából: "Ineztől hallottad a pletykát, de nem hitted, amit mondott), aztán később Taylor azt énekli, hogy: "She said "James, get in, let`s drive" (azaz: "Azt mondta: szálljunk be James és menjünk"). Figyelmes hallgatók hamar rájöttek, hogy hiszen James és Inez Blake Lively és Ryan Reynolds lányainak neve. Innen jött is a feltételezés, hogy ebben az esetben talán nem véletlen, hogy Betty a dal címszereplőjének a neve.

Az interneten azonnal végigsöpört a teória, és a People magazin megmozgatta a kapcsolatait, és a családhoz közeli források megerősítették, hogy igen valóban, nem véletlen, hogy ez a három név szerepel Taylor Swift dalában, hiszen a színészpár 2019 októberében született lányának Betty a neve! Nem véletlen nyilván az sem, hogy Blake és Ryan is posztolt barátjuk új lemezéről.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Még keresed a tökéletes menyasszonyi ruhát? A Daalarna legújabb kollekciójának darabjaitól azonnal esküdni támad kedved!

Még keresed a tökéletes menyasszonyi ruhát? A Daalarna legújabb kollekciójának darabjaitól azonnal esküdni támad kedved!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője