Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

2021.május.11.

Végre itt a nyár, és szerelem van a levegőben! A GLAMOUR magazin júniusi számát lapozgatva téged is elfog majd a romantikus hangulat, hiszen az új lapszámban minden a szerelemről szól. A címlapon egy mesebeli hazai álompár szerepel, Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté őszintén mesél a lapban a regénybe illő találkozásukról, és a kapcsolatuk alakulásáról.

A júniusi GLAMOUR címlapján Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté
A júniusi GLAMOUR címlapján Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté

A sztárpár története mellett egy igazi szerelmes regényt is ajándék kapsz most, hiszen a magazin része Sarah Morgan Vágyak városa című regénye. Mindez és még sok-sok értékes tartalom vár a GLAMOUR június lapszámában, amihez a főszerkesztőnk, Maróy Krisztina a következő ajánlót írta:

Fotó: Zsólyomi Norbert

A hosszú bezártságban két dolog nagyon felértékelődött, az idő, amit úgy, ott és azokkal tölthetsz el, akikkel szeretnéd, és az emberi kapcsolatok, barátságok, meglévő, vagy lehetséges szerelmek. Ennek kapcsán kezdtem el azon gondolkodni, hogy a szerelem kezdeti, felfokozott szakasza sokkal többet szerepel, sokkal inkább a fókuszban van például a fi lmekben, mint a szerelem lila köd utáni szakasza. Ezáltal talán az emberek gondolkodásában is azzal a nyugtalan, feldobott, kissé beszűkült tudatállapottal járó szakaszra asszociálunk, ha szerelemről beszélünk. Sőt az utána következő szakaszt egyfajta értékvesztésnek, a lehiggadást egyfajta kihűlésnek gondoljuk.

Természetesen a szerelemről is sokféleképpen gondolkodunk, vérmérsékletünknek megfelelően éljük meg, de végiggondolva, én csak egyszer hallottam egy barátomat azt mondani, hogy de jó, hogy már házasságban él, ami nyugalmon, kölcsönös szereteten, megbecsülésen, odaadáson alapul, és ez százszor jobb, mint amikor hevesen szerelmes volt, neki azt már nem bírná a szíve. Valahogy én is így vagyok ezzel, nagy becsben tartom azokat a heves, lángoló időket, de ha hiszitek, ha nem, semmiért nem adnám azt a bizonyosságot, hogy van egy társam, aki egy életen át kitart mellettem, és én is mellette. Lehet, hogy nem érzem a pillangókat a gyomromban, de nincs számomra megnyugtatóbb a mosolyánál, vagy egy simogatásánál. Időnként persze felidézzük a szerelmünk kezdetét, az tényleg olyan volt, mint egy szerelmes regény, de csak a kezdete valaminek, ami sokkal-sokkal többet ér.

Ez is érdekelhet

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

GLAMOUR Horoszkóp

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Monitor

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!