Hailey Bieber őszintén mesélt róla: felmerült benne az öngyilkosság gondolata

2018 óta házasok, az internet egy része viszont még mindig, és vélhetően soha nem fogadja el, hogy Hailey Bieber és Justin Bieber egy pár, amiben élnek, az a valóság, és nem egy Hollywoodi tündérmese, amiben Selena Gomez végül visszakapja az exét. Már csak azért sem, mert nem is célja.

Hailey Bieber tisztázta a Selena Gomezzel való kapcsolatát
Hailey Bieber tisztázta a Selena Gomezzel való kapcsolatát
Fotó: Getty Images /Rich Fury/VF22

Hailey Bieber úgy érezte, ideje rendet tenni a narratívák között, még akkor is, ha az érintettek, vagyis Selena Gomez és férje, Justin Bieber számára teljesen világos, mi történt. A modell a Call Her Daddy című podcastben mesélt arról, milyen a kapcsolata férje, Justin Bieber exével, mit gondol arról, hogy a rajongók szerint belerondított az internet kedvenc szerelmi románcába, és hogyan élte meg, hogy ez a valóságtól elzárkózott kör konkrétan zaklatja őt.

„Tisztelem őt”

Szögezi le már az elején, anélkül, hogy megnevezné Selena Gomezt, majd hozzáteszi, hogy nincs köztük dráma, és nem is volt. És azt is fontosnak tartja elmondani, hogy nem volt közte és Justin Bieber között titkos kapcsolat, amikor az énekes még Selena Gomezzel járt. Nem jellemző rám, hogy belerondítsak valakinek a kapcsolatába, sosem csinálnék ilyet. Ennél jobb nevelést kaptam. Nem érdekel az ilyesmi – mondja Hailey, aki 2016 elején erősítette meg, hogy kapcsolatban van Bieberrel, de még abban az évben szakítottak. Legközelebb 2018-ban jöttek össze újra, közvetlenül azután, hogy Justin Bieber és Selena Gomez tett még egy – meglehetősen rövid – próbát, majd végleg a szakítás mellett döntöttek. Nem sokkal azután, hogy pont került a Jelena történet végére, Justin és Hailey ismét egymásra találtak, majd eljegyezték egymást, és össze is házasodtak.

Azt is szerette volna tisztázni, hogy nem volt szerepe a páros szakításában, tőle függetlenül hozták meg ezt a döntést, és bár egyikőjük nevében sem szeretne nyilatkozni, de úgy érzi, ez volt a legegészségesebb döntés, amit meghozhatnak.

Hát persze, hogy Hailey Bieber már az ősz legmenőbb trendjét viseli

Volt egy idő, amikor majdnem feladta az internetes trollok miatt

Miután évek óta masszívan kapja a gyűlölethadjáratot a fáradhatatlan Jelena rajongóktól, volt ideje megerősödni és kizárni őket, ez azonban nem ment mindig ilyen könnyen. Volt idő, amikor kifejezetten sötéten látta a jövőt, és úgy érezte, nincs értelme az életének. Ő és férje egyébként sosem lépte meg, hogy arról beszéljenek Selenával, állítsa le a rajongóit, mert nem ebben látta a valódi megoldást. Végül az segített számára sokat, hogy kizárólag önmagára és a kapcsolatára fókuszált, és így sikerült felismernie, hogy a trollok gyűlölködése valójában nem képes ártani neki, amiből a mai napig sok erőt merít.

Egy forrás szerint Hailey Bieber számára már csak azért volt fontos, hogy ezt megléphesse, mert tisztázni akarta az őt és a házasságát érintő, eltorzított narratívákat. A forrás azt is hozzátette, nagyon sokat dolgozott azért, hogy eljusson idáig, és pontot tehessen egy 4 év óta húzódó gyűlölködés végére.

Ha úgy érzed, olyan mélyre kerültél, hogy nem látsz kiutat, hívd a 116-123-as díjmentes számot.

Ha kíváncsi vagy, mi történik mostanában a sztárvilágban:

Ez is érdekelhet

Mit tanulhatsz a Sárkányok házából egy pszichológus szerint? Stratégiát és mentális védekezést mindenképpen

Mit tanulhatsz a Sárkányok házából egy pszichológus szerint? Stratégiát és mentális védekezést mindenképpen

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói