A várandós Hailey Bieber pucérruhát húzott, a végeredmény minden nő számára felszabadító lesz

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hailey Bieber az első gyermekét várja férjével, Justin Bieberrel, és izgalmas figyelni, hogyan öltözik, mennyire merész, kreatív ebben az időszakban is, amikor a pocakja kerül a fókuszba.

Elképesztő, mennyibe került Hailey Bieber új eljegyzési gyűrűje
Hailey Bieber azért mert terhes, nem hanyagolja a divatot és az önkifejezést. Most pucérruha volt rajta és istenien állt neki!
Fotó: Gilbert Flores/Getty Images

Hailey Bieber elképesztően boldog időszakot él, és ezt ki is fejezi az öltözködésével. Cseppet sem akar rejtőzködni, sokkal inkább élvezi a változást, a várakozást. Most épp egy pucérruhát viselt.

Femme fatale-nek öltözött a modell egy összejövetelre, és egy fekete, sztreccs, alakkövető csipke macskaruhát húzott. Nem is olyan egyszerű ez az öltözék, mint ahogy azt első látásra gondolnánk!

Hailey Bieber pucérruhája tulajdonképpen egy harisnyában végződik, ez az Instagram posztjából egyáltalán nem derült ki
Fotó: Getty Images

A modell ruhatárát árgus szemekkel figyelik az emberek, a divatmárkák és még rajongói oldalakon is gyűjtik az öltözékeit. Már előre látható, hogy a várandóssága alatti öltözködése külön fejezetet nyit, és sokakat inspirál majd abban, hogyan öltözködjenek, amikor ők is gyereket várnak. Mondjuk valószínűleg itthon megállna a forgalom, ha valaki ebben az öltözékben lépne ki az utcára.

Hailey Bieber hasa egyre látványosabban gömbölyödik

Hailey Bieber hasa egyre látványosabban gömbölyödikRégen "sátorlapokban" jártak a nők, csak A vonalú ruhákat, vagy mell alatt szabott ruhákat vehettek fel, amikor a gyermeküket várták, mondván, hogy "viseljék méltósággal ezt az időszakot, és ne mutogassák magukat". A társadalom úgy tekintett a várandósságra, mint valami "átvészelendő" időszakra. Ennek ma már vége van!

Mióta a tudomány sokkal fejlettebb, pontosan tudjuk, hogy az, hogyan érzed magad a babaváráskor, tulajdonképpen már befolyásolja a kisbabádat és a kettőtök viszonyát is. Ha anya boldog, élvezi a napjait, nevet, szépnek érzi magát, nyugodt, jó, megerősítő, támogató visszajelzéseket kap a környezetétől, akkor az a jövendő családot is formálja. Ezt jól jegyezd meg és tudd, jogod van úgy öltözködni, ahogy szeretnél!

A várandós nők felszabadítása

Az, hogy mit viselsz, amikor a babádat várod, csak a te ügyed, mint ahogy az is, hogyan öltözteted a változó, kerekedő tested. A legfontosabb, hogy élvezd, örülj neki, mert nagyon hamar eltelik ez a kilenc hónap, és a baba megszületése után egy ideig nem tudsz azzal foglalkozni, hogy éppen mi van rajtad, mert az újszülöttre kell koncentrálnod!

Hailey Bieber olyan hírességnek számít, akinek jelenleg nagy hatása van az emberekre, így felszabadító, hogy a várandósságát arra is felhasználja, hogy megmutassa, lehetsz bátor akkor is, amikor kerekedik a pocakod.

A fekete csipkeoverall egyrészt kényelmesnek tűnik (ez nagyon fontos ilyenkor!), másrészt a széles nyakkivágással optikailag szélesíti a vállakat, így a kerekedő pocak csak az egyik fókusz, a másik az arcra terelődik.

Hailey Bieber véletlenül elárulta a gyermeke nevét? Ebből következtettek rá a rajongók!

Hailey Bieber véletlenül elárulta a gyermeke nevét? Ebből következtettek rá a rajongók!Hailey Bieber szerint a meztelenruha várandósan is viselhető
Fotó: Instagram

Hailey a fekete, áttetsző pucérruhához, melyben büszkén megmutatja változó alakját, egy klasszikus, lazán feltűzött frizurát, az olasz nőket idéző kiegészítőket választott: egy jókora, logós, fekete szemüveget, minitáskát és visszafogott, kifinomultan csillogó ékszereket.

Az utcára úgy lépett ki ebben a merész szettben, hogy egy oversized fekete bőrkabátot viselt a csipke macskaruha felett. Merész, sokak szemében sokkoló, de mindenképpen weboldalak címlapján landoló öltözék.

Hailey Bieber pucérruha szettjeinek újabb verziója
Fotó: Getty ImagesMegosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ismerd meg a roma származású példaképet, aki a fiatalok védelmén dolgozik

Ismerd meg a roma származású példaképet, aki a fiatalok védelmén dolgozik

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)