Hogy mi?! Jennifer Lopez még sosem vezetett autót, videóban ismerte be

2019.július.30.

Jennifer Lopez születésnapjával kapcsolatban újabb és újabb érdekességek derülnek ki. A fantasztikus díva most töltötte be nemrég az 50-et, és ennek örömére turnéra indult Észak-Amerikában. A turné amerikai fellépésein már túlvan, és most érkezik Kelet-Európába és Ázsiába néhány extra koncertre. Miamiban pedig a turné lezárásaképpen meg is tartották barátai, családja körében a hatalmas szülinapi bulit, sőt pár nappal később vőlegényét, Alex Rodriguezt is felköszöntötte a színpadon, akinek szintén születésnapja volt.

Jennifer Lopez Alex Rodriguez
Fotó: Getty Images

JLo az elmúlt hónapokban már rendszeresen szórakoztat hosszabb videós tartalmakkal a saját YouTube csatornáján, a turnéra való felkészüléstől kezdve a New York-i áramszünet miatt elhalasztott fellépésééig, illetve egyéb kulisszák mögötti érdekességekig sok mindent megtudhatunk az életéről, családjáról. A legújabb videója pedig természetesen a szülinapjáról szól.

Azt már tudtuk, hogy szerelmétől egy új, személyre szabott kabriót kapott, azonban sokkoló információk derültek ki a friss videóból: konkrétan az, hogy Jennifer Lopeznek nemcsak ilyen autója nem volt még eddig, hanem hogy sosem vezetett!

Ezt kapta Jennifer Lopez szerelmétől 50. születésnapjára

Ezt kapta Jennifer Lopez szerelmétől 50. születésnapjára

No, persze nem azért, mert nem tud, hiszen a videoklipjeiben, filmjeiben sokszor láthatjuk autót vezetni, hanem mert igazából nem volt rászorulva soha. Természetesen számos autója van, köztük igazi luxusautók, Rolls Royce-ok, azonban ezeket nem ő, hanem a sofőrje szokta vezetni. A-Rod viccesen meg is jegyzi, amikor kijelenti, hogy még sosem vezetett, hogy kér még egy biztonsági övet akkor.

Nézd meg itt a videót, a meglepetés az első 3 percben kerül átadásra:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói