Hoppácska! Csak nem beismerte végre Kylie Jenner, hogy műmellei vannak?

Kellett hozzá egy kis idő, de Kylie Jenner végre valahára beismerte, hogy plasztikázták a száját a dúsabb hatás kedvéért, de ennél többet nem vállalt fel. Pedig nagyon naívnak kell lenni ahhoz, hogy a korábbi szerepléseihez képest ne lássuk a mellén vagy a fenekén a változást.

A Flaunt magazin azonban most olyan fotókat publikált róla a legújabb számában, aminek a címlapján is Kylie Jenner szerepel, hogy ezek láttán azonnal megkérdőjelezzük, valóban természetes-e a melle.

Egyébként tévedés ne essék, nincsen semmi bajunk a plasztikai beavatkozásokkal, minden nőnek joga van a saját testével úgy rendelkezni és azt átalakítani, ahogy neki jólesik – mindaddig, amíg ezt teljes meggyőződéssel, saját döntésből és nem a média nyomása miatt teszi. És, ha Kylie Jenner testén történtek volna plasztikai beavatkozások még a fiatal kora ellenére sem ítélnénk el, viszont ne akarja a követőit \ (Kim Kardashianhoz hasonlóan ) átverni.

Kylie Jenner amúgy nincs a plasztikai beavatkozások ellen, erről már beszélt is korábban egy interjúban:

"Az az igazság, hogy ahogy idősebb lettem, felszedtem pár kilót és a testem megváltozott. Nyilván kikerekedtem."lockquote>

Elég nehéz úgy tekinteni a Flaunt magazin fotójára, melyen egy hosszú fehér parókában és igencsak szexi kivágású topban pózol Kylie Jenner, hogy ne vennénk észre azt az érdekes betűrődést a bal mellénél a hónalja alatt. Persze, ez lehet csupán a bőre, ami így néz ki, vagy, igen, a plasztikai műtét hege (tegyük azért hozzá, hogy manapság ennél sokkal szebb munkát végeznek, főleg olyan klinikákon, ahol a legprofibb sebészek dolgoznak, és mégis hova máshova feküdne be egy olyan dúsgazdag híresség, mint Kylie Jenner?). De akkor rögtön felmerül a kérdés, hogyha ez mégiscsak varrásnyom, akkor miért nem tűntették el a fotóról? Vagy talán ezzel akarná végre Kylie Jenner felvállalni, hogy mégsem természetesen ilyen nagyok és kerekek a mellei?

Rád bízzuk a döntést.

Ez is érdekelhet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján