Ismerd meg Caitlyn Jennert

2015.június.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tűkön ülve vártuk a nagy pillanatot, amikor az amerikai élsportoló és olimpikon, a Kardashian-Jenner klán feje, Bruce Jenner végre megmutatkozik a nagyvilág előtt nőként.

bruce jenner
Fotó: AnnieLeibovitz/VanityFair

Bruce Jenner, azaz Caitlyn, ahogyan ezentúl hívjuk, a Vanity Fair címlapján debütált először, mint nő. Annie Leibovitz gyönyörű munkát végzett, Caitlyn Jenner nem is lehetne nőiesebb, dögösebb, csinosabb, de mindenekelőtt bátrabb. És ahogyan ezt már előttünk is páran felvetették, valóban Jessica Lange klasszikus szépségét idézi új külseje.

Ahogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama is kijelentette Twitteren, "bátorság ezt a lépést megtenni", és rajta kívül számtalan híresség a volt sportoló mellé állt, hogy Jenner családtagjaihoz hasonlóan egyenként kifejezzék támogatásukat az olimpikon átváltozásért.

Bruce Jenner áprilisban egy megható interjú keretében jelentette ki először nyilvánosan Diane Sawyer előtt, hogy nőhöz azonosul, és hamarosan transzneműként fel is veszi új nevét és identitását. A sportoló édesanyja, Esther ugyancsak fia, azaz lánya mellett áll, azonban "nem fogja Caitlynnek szólítani, hiszen édesapjával közösen ők a Bruce nevet adták neki".

Kim Kardashiannek, Bruce Jenner nevelt lányának, párszor sikerült kiakasztania az internetet merész címlapjaival, azonban abban mindannyian egyetérthetünk, hogy Caitlyn Jenner bemutatkozása a terebélyes család minden eddigi tevékenységét és megnyilvánulását felülmúlja, és még Kim második terhességének hírét is kissé háttérbe szorította.

Csak gratulálni tudunk Caitlyn Jenner bátorságáért, és bízunk benne, hogy másoknak is erőt ad igazi önmaguk felvállalásához, akárki vagy akármi is legyen az.

Te mit gondolsz Bruce Jenner átváltozásáról?

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője